Bursa'da korkunç yangın: 2 ölü, 5 yaralı!

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki bir fabrikada meydana gelen patlama sonrası yangın çıktı. Yangında 2 işçi yaşamını yitirdi, 5 işçi yaralı olarak kurtarıldı. Bir kişinin ise kayıp olduğu öğrenildi. Yangına ilişkin soruşturma başlatıldı.

YAŞAM 31.05.2022, 17:44 01.06.2022, 15:39 Hakan Öksüz
Bursa'da korkunç yangın: 2 ölü, 5 yaralı!

Bursa'daki İnegöl Organize Sanayi Bölgesi'nde yaşanan patlama, büyük korkuya neden oldu. Bölgede yer alan bir fabrikada meydana gelen patlama sonrası yangın çıktı. Saat 13.00 sıralarında başlayan yangın, paniğe yol açtı. Çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale etmek için bölgeye gönderildi.

Aydın Toprak ve Ömer Coşgun yaşamını yitirdi

İtfaiye ekipleri, alevlerin bölgedeki diğer binalara sıçramasını engelledi. Fabrikadaki iki işçi, yangın nedeniyle yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden kişilerin, bakım işçisi Aydın Toprak ile enkazın altında alan Ömer Coşgun olduğu öğrenildi.

Yangın sırasında binada kalan 5 işçinin ise yaralı olarak kurtarıldığı belirtildi. Yaralı olarak kurtarılan kişilerin; Bünyamin Hiçyılmaz (25), Müslüm Can (25), Musa Coşgun (28), Yusuf Usanmaz (37) ve Sebahattin Eren (49) olduğu kaydedildi. 

Bursa Valisi Yakup Canbolat: "1 kişi kayıp, çalışmalar sürecek"

Çalışmalara UMKE ve AFAD'ın da katıldığı belirtildi. Yangınla ilgili bilgi edinmek için olay yerine gelen Bursa Valisi Yakup Canbolat, yaralılardan birinin Şehir Hastanesi'ne sevk edildiğini bildirdi. Bir kişinin kayıp olduğunu kaydeden Vali Canbolat, "Kayıp kişi bulunana kadar arama kurtarma çalışmaları devam edecek." dedi.

Yorumlar (0)