Bursa'da korkunç kaza

Gebze-İzmir karayolu yakınlarında meydana gelen feci trafik kazasında lüks bir araba kontrolden çıkarak bariyerlere çarptıktan sonra şarampole yuvarlandı. Yabancı plakaya sahip otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

YAŞAM 21.03.2021, 18:15 22.03.2021, 10:13
Bursa'da korkunç kaza

Korkunç kaza, saat 11.30 sularında Gebze-İzmir Otoyolu yakınlarında yaşandı. Aktarılan bilgiye göre, Mert Ökmen (48) hakimiyetindeki 'YE67-GXO' yabancı plakalı bir araba, Bursa'dan İstanbul yönüne doğru seyir halindeyken yüksek hız ve yolun yağış sebebi ile kaygan olmasından dolayı kontrolden çıktı. İlk olarak bariyerle çarpan, yol kenarında bulunan otoyol şirketine ait kontrol kutularını parçalayıp şarampole uçan araba, hurdaya döndü.

Sürücü olay mahallinde hayatını kaybetti

Kazaya şahit olan diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay mahalline itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Olay bölgesine gelen sağlık personelleri, araç sürücüsü Ökmen’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Kaza mahalli adeta savaş alanına dönerken, cumhuriyet savcısının olay yerinde gerçekleştirdiği incelemenin sonrasında sürücü Ökmen’in cansız bedeni, araç içinden çıkarıldı. Yağmur sebebi ile güçlükle devam eden kurtarma faaliyetlerinin ardından Ökmen’in cenazesi, Gemlik Devlet Hastanesi morguna nakledildi. Kaza sonucu hurdaya dönen araba ise vinç yardımı ile şarampolden kurtarılarak çekiciye kondu. 

Emniyet güçleri kazaya ilişkin soruşturma başlattı.



















Yorumlar (0)