Bursa'da hortum nedeniyle ortalık savaş alanına döndü

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde bulunan bir sanayi sitesine hortum vurdu. Bir şahıs, üzerine metal levha düşmesi sebebi ile yaralanırken, 20 iş yeri ise hasar aldı. Hortumda bir kamyon da sürüklenerek yan yattı.

YAŞAM 26.01.2021, 18:45 27.01.2021, 11:55
Bursa'da hortum nedeniyle ortalık savaş alanına döndü

Söz konusu olay, saat 14.15 sularında Bursa-Ankara yolu üzerinde bulunan Otosansit Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Şiddetli rüzgar esnasında oluşan küçük çaplı hortum nedeni ile 20 ayrı iş yerinin çatısı havaya uçtu. O anlar ise kameralara anbean yansırken, vatandaşların büyük bir panik yaşadığı görüldü. Park halinde duran bir kamyon hortum nedeni ile 20 metre sürüklendi ve yan yattı. Çatılardan kopan demir ve saclar sanayi sitesinde bulunan araçların üzerine devrildi. 12 araçta maddi çapta hasar meydana geldi. Otomobilini tamir ettirmek maksadıyla sanayide bulunan Kenan Özsoy (38), başına çatı sacı düşmesinden dolayı ağır şekilde yaralanarak ambulansla hastaneye sevk edildi.

Bazı araçlar havaya uçtu

Öte yandan, hortum anlarını aktaran bir sanayi esnafı, "Ben ömrümde daha evvel böyle bir şeye denk gelmedim. Resmen bir hortum çıktı. Yaklaşık olarak 1 dakika kadar devam etti. Her şeyi uçtu. Arabaların havalandığını gördüm. 2 ton ağırlığındaki konteynerin havadan üzerime doğru geldiğini gördüm." dedi.







Yorumlar (0)