Bursa'da feci kaza: Aynı aileden 3 kişi öldü!

Bursa'da meydana gelen kazada bariyerlere çarparak karşı yöne savrulan beton mikseri, bir otomobili ezdi. Kazada otomobilin içinde bulunan aynı aileden 3 kişi ve beton mikseri sürücüsü yaşamını yitirdi.

YAŞAM 20.06.2022, 16:59 Hakan Öksüz
Bursa'da feci kaza: Aynı aileden 3 kişi öldü!

Bursa'da Uludağ Üniversitesi kavşağı yakınlarında meydana gelen kaza, 4 kişinin ölümüne neden oldu. Kaza İzmir-Bursa yolunda meydana geldi. Beton mikserini kullanan Erol Yılmaz bariyere çarptıktan sonra aracın hakimiyetini kaybetti. 

Otomobilde aynı aileden 5 kişi bulunuyordu

Çarpmanın etkisiyle karşı yöne geçen beton mikseri, Mehmet Ali Korkmaz'ın kullandığı bir aracın üzerine düştü. Beton mikserinin çarptığı araçta Mehmet Ali Korkmaz, Fatma Korkmaz ile çocukları Semih (13), Efe (10) ve Elif Hüma (4) yer alıyordu. 

İhbar üzerine kaza bölgesine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre kazanın etkisiyle araçta sıkışan sürücü Mehmet Ali Korkmaz ile 10 yaşındaki oğlu Mustafa Efe Korkmaz, olay yerinde hayatını kaybetti. 

Sadece anne ile küçük kızı hayatta kaldı

Otomobilde bulunan ailenin diğer üç üyesi ile beton mikserini kullanan Erol Yılmaz yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 13 yaşındaki Semih Korkmaz ile beton mikseri sürücüsü Erol Yılmaz yaşamını yitirdi. Kazada ölen kişilerin cenazeleri Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yorumlar (0)