Bursa'da açık havada doğal termal havuz keyfi

Bursa'ya bağlı İnegöl ilçesinde bulunan Kurşunlu Mahallesi'ndeki doğal termal suyu, vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. Vatandaşlar bölgeye giderek soğuk havaya aldırış etmeden suya girip termalin keyfini çıkarıyorlar.

YAŞAM 28.02.2021, 22:05 13.03.2021, 13:19
Bursa'da açık havada doğal termal havuz keyfi

Kurşunlu Mahallesi’nde özel bir şirket ve İnegöl Belediyesi ile ortaklaşa proje yürütülerek bulunan doğal termal suyuyla yeni bir kaplıca ortaya çıkarılacak. Bölgede akan sıcak suyun boşa gitmemesi için bazı bölümlerinde havuzlar inşa edilmeye başladı. Doğal termal suyunu duyan vatandaşlar ise bölgeye adeta akın ediyor. Bölgeye gelen vatandaşlar hem doğanın keyfini çıkarıyor hem de açık havada sıcak suya girerek keyifli zamanlar geçiriyorlar. Soğuk havaya karşın suyun sıcak olması sebebi ile suya girenler üşümüyor.



"Bedava havuz keyfi"

Sıcak suda havuz keyfi yapan gençler, suyun çok güzel olduğunu dile getirerek, "Hem doğal bir kaynak suyu hem de cildimize çok iyi geliyor. İmkan buldukça burayı ziyaret etmeye çalışıyoruz. Sokağa çıkma kısıtlaması olduğu için fazla insan gelmiyor hafta sonları fakat hafta içi daha çok kişi buraya geliyor. Hem açık havada bedava havuz keyfi yaşıyorlar hem de doğanın tadını çıkarıyorlar." dedi.









Yorumlar (0)