Burhan Amca taburcu edildi!

Ordu'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemleri dâhilinde zorunlu gereksinimlerini karşılamak üzere evine gelen zabıta ekiplerine kullandığı üslupla herkesin ilgisini çeken 77 yaşındaki Burhan Kılıçkını, Mersin'de tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. 

YAŞAM 30.04.2020, 14:02
Burhan Amca taburcu edildi!

77 yaşındaki Burhan Kılıçkını, diyabet hastalığı sebebiyle ayağında yara meydana gelmesi sonucu tedavi için yaklaşık 15 gün önce kızının ikamet ettiği Mersin'e gitti.

Burhan Amca'nın ayağında bulunan kapalı damarlar, özel bir hastanede açıldı. 

Hastaneden taburcu edilen ve evinde oksijen tedavisine devam eden Kılıçkını, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, pansuman için hastaneye gitmeyi sürdüreceğini kaydetti. 

Kılıçkını, Ordu'da yaşadığını ifade ederek, "Benim bir kızım, damadım ve torunlarımdan başka kimsem yok. Yaşım 77, sağ olsunlar devlet memurları güzel, sıcak ilgi gösterdiler. Allah herkesten razı olsun." diye konuştu. 

Kendisine gösterilen ilgiden dolayı hem şaşkınlığa uğradığını hem sevindiğini aktaran Kılıçkını, "Halen evime gelip gittiklerini duydum. Ne güzel bir şey. Demek ki sevilmiş bir insanım ki halen kapımı çalanlar oluyor. Ordu'da kimsem olmadığı için ailemin yanına sığındım. Orada tek başına zor oluyordu." dedi. 

Kılıçkını, İstanbul'da uzun seneler boyunca bir restoranda bulaşıkçı olarak çalıştığını, emekli aylığı ile geçimini sağladığını belirtti.

Yorumlar (0)