Burhan Amca ikinci baharını yaşıyor!

Evine gelen zabıta ekiplerine kullandığı üslupla herkesin ilgisini çeken 77 yaşındaki Burhan Kılıçkını, 30 yıl önce ayrıldığı eşi ile yeniden evlendi. 

YAŞAM 19.05.2020, 12:41
Burhan Amca ikinci baharını yaşıyor!

Ordu'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemleri dâhilinde zorunlu gereksinimlerini karşılamak üzere evine gelen zabıta ekiplerine kullandığı üslupla herkesin ilgisini çeken 77 yaşındaki Burhan Kılıçkını, rahatsızlığı sebebiyle Mersin'de yaşayan kızının yanına yerleşti.

Burada tedavisi devam eden Burhan Kılıçkını, 30 sene önce ayrıldığı eşi, kızının annesi Melek Kılıçkını ile tekrar evlenmeye karar verdi. 

Çift, gerçekleştirilen nikah töreni ile tekrar evlendi. 

30 senelik ayrılığın ardından tekrar bir araya geldikleri için mutu olan çift, adeta ikinci baharını yaşıyor. Kızlarının evinde kalan çiftin, en büyük moral kaynakları ise artık 3 torunu. 

"Damadımın aracı olması ile yeniden birlikte olma kararı aldık"

Evlilik kararı vermelerinde damatlarının arabuluculuk yaptığını belirten Melek Kılıçkını, sosyal medyada haklarında yapılan bazı yorumlar nedeniyle üzgün hissetiklerini kaydederek, şunları söyledi:

"Evlilik nedeniyle kendimi çok mutlu hissediyorum. Ortak bir kızımız var. Kızım, babası ile daha fazla zaman geçirecek. Fakat sosyal medyadaki bazı yorumlar da üzücü. 'Dolandırıcı, parası için evlendi' gibi yorumlar yapıldı. Bizim tek servetimiz kızımız ve torunlarımız. 30 sene önce bir şekilde ayrıldık ama birbirimizi kırmadık, üzmedik. 30 yıl sonra, damadımın aracı olması ile yeniden birlikte olma kararı aldık. Ne olursa olsun ortak bir evladımız var bizim." 

"Ömür boyu yalnız yaşayacağız diye bir şey yoktu"

Burhan Kılıçkını, "Ömür boyu yalnız yaşayacağız diye bir şey yoktu. Oturduk konuştuk, ortak bir karar alarak, adım attık. Mutlu olmak için yaşayacağız." açıklamasını yaptı. 

Yorumlar (0)