Bunu da yaptılar: Kokoreççi görünümlü pavyon!

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir kokoreç dükkânının alt katında gizli olarak pavyon iletildiği tespit edildi. Bunun üzerine söz konusu mekânın mühürlendiği öğrenildi. 

YAŞAM 12.11.2020, 10:15 12.11.2020, 11:19

Olay, İstanbul'un Esenyurt ilçesinde meydana geldi.

Vatandaşlar, Orhangazi Mahallesi'nde bulunan bir kokoreç dükkânına birçok kişinin farklı saatlerde girip çıkmasından kuşkulandı. Bunun üzerine söz konusu vatandaşlar, polis ekiplerine konuya ilişkin ihbarda bulundu.

Polis ekipleri, yapılan ihbarın ardından kokoreç dükkânına geldi. Kokoreççi dükkânının alt katına dar bir merdiven ile inildiğini fark eden polis ekipleri, adeta şaşkınlığa uğradı.

Güvenlik güçleri, kokoreççinin alt bölümünün neon ışıklar aracılığıyla loş bir şekilde aydınlatıldığını fark etti. Masalarda kadın ve erkeklerin beraber oturduklarını ve alkollü içki tükettiklerini gören polis ekipleri, diğer yandan müzik yayınının gerçekleştirildiğini tespit etti. 

Bunun üzerine polis ekipleri, inceleme yaptıkları mekânı mühürledi. Ayrıca, mekânın sahibine de gereken cezai yaptırımların uygulandığı öğrenildi. 

Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında mekânların gece kulübü, gazino, bar veya pavyon olarak faaliyet göstermeleri yasaklandı. Söz konusu karara uymayan işletmelerin mühürlendiği ve cezai işlemlerin uygulandığı biliniyor.

Yorumlar (0)