Bunlardan vatansever değil, eşkıya olur!

Şehir eşkıyaları asker uğurlayınca ortaya bilindik manzara çıktı. Trafiği kapatarak vatandaşa zulmeden serseriler, "Bunlardan vatansever değil, olsa olsa mağara adamı olur, eşkıya olur" dedirtti.

YAŞAM 27.02.2020, 09:53
Bunlardan vatansever değil, eşkıya olur!

İstanbul Güngören’de asker uğurlayan şehir magandaları, altgeçidi trafiğe kapatıp patinaj çekerek trafiği felç etti. Abartı egzoz kullanan serserilerden biri ise tek teker üzerinde giderek kendi canı önemli değil, başkalarının canını tehlikeye attı.

Celp döneminin gelmesiyle birlikte asker uğurlamak için trafiğe çıkan şehir magandaları, İstanbul Güngören’de altgeçidi trafiğe kapatarak trafikteki yüzlerce insanı mağdur etti. Motosikletle patinaj çeken grup, gürültülü egzozla adeta trafikte terör estirdi. Tek tekerlek üzerinde girerek trafiğe tehlikeye düşüren ve vatandaşın canını tehlikeye atam magandalar, o anları bir de utanmadan marifetmiş gibi sosyal medyadan paylaştı Polis, terör estiren şehir eşkıyalarını yakalamak için çalışma başlattı.

Bu nasıl bir asker uğurlama?

Güngören’deki bir sokakta dün saat 21.00 sıralarında toplanan bir grup eşkıya, yüksek sesli müzikle gürültü yaparak önce vatandaşlara rahatsızlık verdi. Şehir eşkıyaları daha sonra halay çekip konvoy halinde yollara çıktı. Konvoy oluşturan şehir eşkıyaları bir süre sonra ilçedeki bir alt geçitte durarak yolu trafiğe kapattı. Burada gruptakiler askere gidecek olan arkadaşlarını havaya fırlattı. O esnada gruptaki bazı magandalar patinaj çekerek ortalığı toza dumana kattı.

Yol kesmek bir eşkıyalık rutini

Vatandaşın yolunu keserek bir süre trafiğin akışını durduran eşkıyalar ardından yola devam ederek Eski Londra Asfaltı Caddesi üzerine geldi. Burada gürültülü egzoz kullanan bir maganda ardından tek tekerlek üzerinde giderek trafikte bulunanların hayatını tehlikeye attı. Kentte kelimenin tam anlamıyla terör estiren görgüsüzler, hem kendi hem de vatandaşların canını tehlikeye attı. Kendi canlarının hiçbir önemi olmadığını davranışlarıyla ortaya koyan magandalar, tüm bu yaptıklarını kaydedip utanmadan arlanmadan sosyal medyada paylaştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, yol kesip eşkıyalık yapan, trafiği tehlikeye sokan, çevreye rahatsızlık veren, trafikte abartı egzoz kullanan ve patinaj çeken o magandaları yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar (0)