Bugün hava nasıl olacak? 21 Mart Salı hava durumu

Meteoroloji'den gelen değerlendirmelere göre bugün yurt genelinde havanın az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor. Bazı bölgelerde sağanak ve kar yağışları görülecek. İşte 21 Mart Salı gününe ilişkin hava durumu tahminleri...

YAŞAM 21.03.2023, 08:17 Hakan Öksüz
Bugün hava nasıl olacak? 21 Mart Salı hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 21 Mart Salı gününe ilişkin hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Bugün Siirt, Şırnak, Giresun ve Ordu civarında sağanak yağışların görülmesi bekleniyor. Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda etkisini gösterecek karla karışık yağmur, zaman zaman kara dönecek.

Doğu Akdeniz'de rüzgar var

Yurdun doğusunda sabah ve gece saatlerinde don olayının görülmesi bekleniyor. Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'in yüksek yamaçlarında çığ tehlikesi devam ediyor. İç Anadolu'nun güneydoğusu ile Doğu Akdeniz'in iç bölgelerinde kuzeyli yönlerden esecek rüzgarların yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde 

Peki hava sıcaklığı nasıl olacak? Yurdun büyük bölümünde hava sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde seyredecek. Kuzeydoğu kesilerinde ise sıcaklık, mevsim normalleri civarında olacak. İstanbul'da bugün hava sıcaklığı 16 derece, Ankara'da 14 derece ve İzmir'de 18 derece olacak.

Yorumlar (0)