Bu yollara dikkat edin!

Türkiye genelinde kara yollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları yapılan bölgelerinde ulaşım kontrollü olarak veriliyor. İşte ülke genelindeki yol bakım çalışmaları...

YAŞAM 11.12.2019, 08:57
Bu yollara dikkat edin!

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Balıkesir Kuzey-Susurluk kavşaklarındaki yapım çalışması sebebiyle ulaşıma kontrollü olarak sağlanıyor. 

TEM Otoyolu'nun İzmit Doğu-Adapazarı kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu sebeple 08.00-18.00 saatlerinde otoyolun İzmit-Adapazarı yönü ulaşıma kapatılıyor. Sürücüler İzmit Doğu Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendirilerek, Adapazarı Kavşağı'ndan yeniden otoyola giriş yapabiliyor.

Sinop-Samsun yolunun 81-91. kilometrelerindeki bakım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak veriliyor.

Ankara-Çankırı yolunun 14-15. kilometrelerindeki köprülü kavşak yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım servis yolundan veriliyor.

Marmaris-Gökova-Köyceğiz yolunun 29-30. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Isparta-Konya yolunun 49-50, Seydişehir-Akseki yolunun 21-37. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebbeiyle ulaşım kontrollüolarak veriliyor.

İyidere-Rize yolunun 5-6. kilometrelerindeki Sarayköy-1 ile Sarayköy-2 tünellerinin İyidere-Rize yönündeki güney tüplerinde bakım gerçekleştirilecek. Bu sebeple 08.00-17.00 saatlerinde ulaşıma tek şeritten kontrollü izin veriliyor.

Milas-Yatağan yolunun 9-10. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan veriliyor.

Yorumlar (0)