Bu yollara dikkat edin!

Ülke genelinde kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam eden kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

YAŞAM 26.02.2020, 09:02
Bu yollara dikkat edin!

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı Kavşağı ile Bolu-Düzce il sınırı kesimi 7-8. kilometrelerinde genleşme derzi bakım ve onarım çalışmalarından dolayı İstanbul istikametinde bir şerit trafiğe kapatıldı.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Bursa Çevre Yolu Batı-Karacabey kavşakları 22. kilometresinde yapım çalışması sebebiyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Ankara Çevre Otoyolu

Ankara Çevre Otoyolu'nun Pozantı-Konya kavşaklarında Ankara-Niğde Otoyolu'na bağlantı kavşağı yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Manisa-İzmir yolu

Manisa-İzmir yolunun 17-18. kilometresinde istinat duvarı yapım çalışmalarından dolayı bir şerit trafiğe kapatıldı.

İnebolu-Abana yolu

İnebolu-Abana yolunun 12 kilometresi ile Bozüyük-İnegöl yolunun 11-12. kilometrelerindeki heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Kırşehir-Nevşehir yolu

Kırşehir-Nevşehir yolunun 8-12. kilometrelerinde köprülü kavşak ve diğer yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor. 

Edirne-İstanbul yolu

Edirne-İstanbul yolunun 24-26, Kürtün-Gümüşhane yolunun 45-47 ve Akseki-Manavgat yolunun 0-12. kilometrelerindeki yapım çalışmalarından dolayı ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Yorumlar (0)