Bu yollara dikkat!

YAŞAM 27.04.2020, 09:18
Bu yollara dikkat!

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmalarının olduğu kesimlerinde sürücülere "yavaş gidilmesi, dikkatli seyredilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması" uyarısı yapıldı.

KGM'nin (Karayolları Genel Müdürlüğü) yol durumu bülteninde kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmalarının başladığı ya da devam ettiği kesimleri ile ilgili bilgiler verildi.

Bu bilgilere göre, TEM Otoyolu'nun Gebze OSB-Gebze kavşakları 42-44. kilometrelerinde, araç üst geçidi çalışmaları sebebiyle her iki yönde sol şeritler trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım, her iki yönde diğer şeritlerden veriliyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda bağlantı kolları yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Horasan-Karakurt-Sarıkamış yolunun Karakurt mevkisindeki Karakurt Barajı'nın su tutmaya başlaması sebebiyle ulaşım alternatif güzergahlardan sürdürülüyor.

Ankara-Konya yolunun 16. kilometresinde, Ankara-Niğde Otoyolu yapım çalışmaları (köprülü kavşak) dolayısıyla ulaşım servis yollarından gerçekleştiriliyor.

Mudurnu-Nallıhan yolunun 8-12. kilometrelerindeki heyelan sebebiyle Mudurnu'dan Nallıhan'a ulaşıma Göynük-Nallıhan yolu üzerinden izin veriliyor.

Kahramanmaraş-Göksun-Kayseri yolunun 14-20. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Nevşehir-Niğde yolunun 6-10. kilometreleri ile 12-14. kilometrelerinde üstyapı yenileme ve köprülü kavşak yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Hasankeyf-Gercüş-Midyat yolunun 37-39. kilometrelerindeki (Üç yol mevkisi) patlatmalı yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Giresun-Trabzon yolunun 45-48. kilometrelerindeki Akyazı ve Beşirli tünellerinin aydınlatma sistemi montaj çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Seydişehir-Akseki yolunun 21-37. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Yorumlar (0)