Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta sinema salonlarında biri yerli 6 film vizyona girdi. İşte o filmler…

YAŞAM 24.05.2019, 13:32 24.05.2019, 16:01
Bu hafta vizyona giren filmler

Ali Abbasi’nin yönetmenliğini yaptığı, Eero Milonoff, Eva Melander, Ann Petren ve Jörgen Thorsson’ın rol aldığı ‘Sınır’ izleyici ile buluştu. İsveç ve Danimarka ortak yapımı olan ve ‘Tina’ adındaki tuhaf bir kadının hikâyesini konu edinen filmin özeti şöyle:

“Genç bir kadın olan Tina gümrük memuru olarak çalışır. Hem iş arkadaşları hem de çevresindekiler onun tuhaf biri olduğunu düşünür. Fakat Tina işinde oldukça başarılıdır. Altıncı hissi sayesinde kaçakçıları kolayca ortaya çıkaran Tina, bir gün gizemli bir adam olan Vore ile karşılaşınca işler biraz karışır. Genç kadın adamın bir şey sakladığından emindir fakat bunu bir türlü ispatlayamaz. Bu olay Tina'nın hayatını sorgulayıp gerçeklerle yüzleşmesine neden olur.”

ALADDİN

Guy Ritchie’nin yönetmenliğini yaptığı filmde, kararlı ve cesaretli Prenses Jasmine, Aladdin ve onların geleceğinin anahtarı olan sevimli Cin’in herkes tarafından bilinen hikâyesi anlatılıyor.

Disney Stüdyoları’nın dünyaca ünlü Aladdin hikâyesine dayanan filmin senaryosu yönetmen Guy Ritchie ve John August’a ait.

3 boyutlu fantastik maceranın başrollerinde Will Smith, Mena Massoud, Billy Magnussen, Naomi Scott, Marwan Kenzari, Nasim Pedrad ve Navid Negahban yer alıyor.

KARANLIK LANET

Justin P. Lange’nin yönetmenliğini üstlendiği filmin hikâyesi, geçmişlerinde istismara maruz kalmış olan iki gencin, arkadaş olması sonra gelişen olaylar etrafında dönüyor.

Filmin türü korku. Başrollerinde ise Nadia Alexander, Toby Nichols, Sarah Murphy- Dyson, Karl Markovics, Margarete Tiesel ve Dan Beirne yer alıyor.

ŞEYTANIN KAPISI

Aislinn Clarke’ın yönetmenliğini yaptığı filmin türü korku. Filmde İrlanda’da yaşanan tuhaf olayları araştırmakla görevli iki rahibin yaşadıkları anlatılıyor.

AYKUT ENİŞTE

Giray Altınok ve Cem Gelinoğlu’nun senaristliğini üstlendiği film, aile özlemi çeken kimsesiz bir adamın kendini bir anda iki farklı ailenin arasında bulmasını anlatıyor.

Başrollerinde Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Lale Başar, Ege Kökenli, Müfit Kayacan ve Ali Erkazan gibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmenliği Onur Bilgetay üstlendi.

ACEMİ KAŞİFLER: GÖREVİMİZ KOCAAYAK

Pierre Greco ve Nancy Florence Savard’ın birlikte yönettiği film, mimiklerin ilgisini çekecek bir animasyon filmi. Kanada yapımı filmin seslendirmelerini Sylvie Moreau, Guillaume Lemay, Stephane Crete ve Rachid Badouri yaptı.

Yorumlar (0)