Bu evdeki eşyalar birdenbire tutuşuyor: Bir haftada 9 yangın!

Kırıkkale’de bulunan müstakil bir ahşap evde iddiaya göre eşyalar birdenbire tutuşuyor. Yetkililer, yanan evin gizemini çözmeye çalışıyorlar.

YAŞAM 05.01.2021, 17:45 06.01.2021, 16:05
Bu evdeki eşyalar birdenbire tutuşuyor: Bir haftada 9 yangın!

Kırıkkale’ye bağlı Delice ilçesinde bulunan Çerikli beldesindeki tek katlı müstakil evde iddiaya göre eşyalar kendiliğinden ateş alıyor. Son bir haftada evin çeşitli bölgelerinde sebebi belirlenemeyen ufak çapta 9 ayrı yangın çıktığı kaydedildi. 

Kılınçkaya ailesi, yangınların sebebini bulmak için güvenlik güçlerinden yardım istedi. Eve gelen güvenlik güçleri ve olay yeri inceleme personelleri, burada incelemeler gerçekleştirdi. Yangının nedeni ise yürütülmekte olan araştırmanın ardından netlik kazanacak.

Olayı aktaran Remzi Kılınçkaya, annesinin yaşadığı evde 9 defa çıkan yangına nelerin sebep olduğunu bilmediklerini kaydetti.

“Doğaüstü bir olay”

Kılınçkaya, “Yangın ilk çıktığında elektrikçi getirdik. Elektrikçi, yangının kesinlikle elektrikten kaynaklanmadığını söyledi. Elektrikle ilgili hiçbir sorun yok. Doğaüstü bir olay olduğunu düşünüyoruz. Tüm vatandaşlardan rica ediyorum. Ülkemizde buna benzer bir hadise başına gelen olduysa, bize yardım etsinler. Bu sorunu nasıl çözdüklerini anlatsınlar. Bugün işte bu oda yandı. 9 kez yandı. İstisnasız her odada yangın çıktı. Dün bu salonda meydana gelen ilk yangını eşim gördü.” ifadelerini kullandı.

“Nasıl olduğuna dair hiçbir fikrimiz yok”

Kardeşinin evinin yandığına birebir şahit olduğunu dile getiren İsmail Yorulmaz, “Adeta olay yeri inceleme ekipleri gibi her yeri didik didik aradık. Yangının nasıl çıktığına dair hiçbir fikrimiz yok. Beşeri kaynaklı ya da elektrik kaçağından kaynaklı bir yangın değil. Eve dün geldim, bir yangın daha oluştu. Ben de şahit oldum, bir anda yangın çıktı. Çatıdan dumanlar yükseliyordu. İçeriye girdik, bu kez de banyo havluları yanıyordu. Gözümle şahit oldum." dedi.





Yorumlar (0)