Bu da doktorların kavgası: Yumruklar havada uçuştu

Şanlıurfa'ya bağlı Suruç ilçesinde görev yapan bir doktor ile başhekim yardımcısı yumruk yumruğa kavga etti. Kavga anları güvenlik kameraları tarafından anbean yansıdı.

YAŞAM 11.07.2021, 00:45 11.07.2021, 15:47
Bu da doktorların kavgası: Yumruklar havada uçuştu

Kısa bir süre evvel Hatay'da meydana gelen doktor kavgasına bir yenisi daha eklendi. Şanlıurfa'da yaşanan olayda bu defa konu muayene değil, denetim esnasında doktorun yerinde olmamasıydı.

Suruç Devlet Hastanesi'nde meydana gelen olayda, Suruç Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı S.G., doktorları denetlemeye çıktı.

Denetimde yerinde olmadığını tespit etti 

S.G., gerçekleştirdiği denetimde, doktor S.K.'nin yerinde olmadığını tespit etti. Hastanenin kafeterya bölümünde yüz yüze konuşmak için bir araya gelen ikili, tartışmanın alevlenmesi ile birlikte yumruk yumruğa kavgaya tutuştu.

Şikayetçi oldular

Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle birlikte kavga sona ererken, S.G., gözündeki morluk ile darp raporu alarak saldırıya uğradığını belirtip şikayetçi oldu.

Doktorun parmağı kırıldı

Doktor S.K.'nin de yumruk attığı esnada parmağının kırıldığı öğrenildi. Doktor S.K.'nin de darp raporu alarak S.G.'den şikayetçi olduğu belirtildi.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.



Yorumlar (0)