Bozcaada bayram tatilinin 2. gününde tıklım tıklım doldu

Ülkemizin en popüler tatil merkezlerinden Bozcaada ziyaretçi akınına uğradı. Bayram süresince adada en az 15 bin turistin ağırlanmasının beklendiği kaydedildi.

YAŞAM 18.07.2021, 13:49
Bozcaada bayram tatilinin 2. gününde tıklım tıklım doldu

Ülkemizin turistik merkezlerinden Bozcaada’da bayram tatilinin ikinci gününde iğne atılsa yere düşmeyecek bir kalabalık vardı.

Vatandaşların bazıları salgın tedbirlerine uymak istemiyor

Bölge esnafı yoğunluktan mutlu olurken tek şikayetleriyle kimi vatandaşların salgın tedbirlerine uymamak konusunda diretmesi.

Bozcaada’ya feribotlar art arda giderken, altın sarısı plajları, masmavi denizi ve yemyeşil üzüm bağlarıyla her sene olduğu gibi yine tatilcilerin gözde gezi lokasyonlarından oldu.

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’nde yer alan turistik bölge Bozcaada’da geçtiğimiz seneleri aratmayan bir yoğunluk görüldü.

2020 fiyat tarifesi tatilcileri sevindirdi

Esnafın adada 2020 yılının fiyat tarifesini uygulaması da tatilcilerin işine yaradı.

Yaklaşık olarak 4 bin civarındaki yatak kapasitesi olan Bozcaada’da günlük olarak kiralanan daire ve bağ evleriyle beraber 15 bin turistin ağırlanması hedefleniyor.

Bayram tatili süresince günübirlik adaya ziyarette bulunacak olan tatilcilerle birlikte ise bu sayının 20 bin kişinin üzerine çıkacağı düşünülüyor.

Henüz daha tatil başı olduğundan dönüş şimdilik düşünülmese de tıpkı adaya girişte olduğu gibi dönüşte de uzun araç kuyrukları manzaraları görülecek gibi duruyor.

,

Yorumlar (0)