Böyle ev daha önce görülmedi: Gören, bir daha dönüp bakıyor!

Bursa'da 3 katlı evin temelinden geçtiği görülen tünel biçimindeki yol, görenleri hayrete düşürüyor. İlginç yol, Bursalılara Karadeniz'i anımsatırken, apartmanın altında bulunan tüneli gören vatandaşlar evin kapısının yerini merak ediyor. Tuhaf manzara ile ilgili açıklama yapan bir Bursalı, "Bu görüntülere Karadeniz'de alışmıştık. Bursa'da da olması çok ilginç" sözlerini kullandı.

YAŞAM 30.07.2022, 17:43 31.07.2022, 16:32
Böyle ev daha önce görülmedi: Gören, bir daha dönüp bakıyor!

Bursa Osmangazi ilçesine bağlı Altıparmak Mahallesi'nde yer alan 3 katlı bir apartmanın temelinden geçtiği görülen tünel şeklindeki yol, görenleri hayrete düşürüyor. 

Gören, şaşkınlığını gizleyemiyor

Apartmanın altında bulunan tüneli gören vatandaşlar, evin kapısının yerini merak ediyor. Mahalle sakinleri yaya ve araç geçişi için sık sık tüneli kullanırken, altından tünel geçen binayı gören vatandaşlar, evin nasıl yapıldığını düşünerek şaşkınlıklarını gizleyemiyor. 

Evlere otoparktan giriş yapılıyor

Tünelin bir yanı otoparka çıkarken, diğer yanı ise sokağa çıkıyor. Eve girişlerin yapıldığı kapı, tünelin otoparka doğru çıkan yerde bulunuyor. Evin depreme karşı dayanıklılığı soru işareti bırakıyor. Mahalleli, bu binanın eski bir yapı olduğunu ve buranın yıllardır araç ve yaya geçişlerinde kullanıldığını aktardı.

Yorumlar (0)