Boşanmak üzere olduğu karısını kaçırıp, ailesini araçla ezdi

İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde boşanmak üzere olduğu karısını kaçıran Cengiz K., kendisine engel olmaya çalışan karısının ailesini arabasıyla ezerken o anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

YAŞAM 13.05.2021, 12:54
Boşanmak üzere olduğu karısını kaçırıp, ailesini araçla ezdi

Bayrampaşa’da yaşanan olayda Cengiz K., boşanmak üzere olduğu karısını kaçırmaya çalışırken kendisine engel olan karısının ailesini arabayla ezdi.

Kısa sürede yakalandı

Salı günü Bayrampaşa ilçesinde yaşanan olayda Cengiz K., boşanma aşamasında olduğu eşi Derya K.’nın ailesinin evine gelerek boşanmak istemediğini söyledi. Kısa süre sonra çıkan tartışmadan sonra oldukça sinirlenen Cengiz K., karısını zorla araca bindirmeye çalıştı. Derya K.’nin ailesi ise Cengiz K.’yi durdurmak için arabanın önüne geçmeye çalıştı. Aracıyla kaçmaya çalışan Cengiz K., Derya K.’nin ailesinden annesini, kız kardeşini ve mahalledeki Cumhur Mert’i aracıyla ezdi. 2’si kadın 3 kişi arabanın altında kalırken yaralanan kişilerin hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Karısı Derya K.’yi kaçıran Cengiz K. ise bir süre sonra karısını Bayrampaşa’da boş bir sokakta serbest bıraktıktan sonra aracıyla uzaklaştı. Bayrampaşa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olay yerine gelirken operasyon sonrası kısa bir süre Cengiz K.’yı yakalamayı başardı. Emniyete götürülen Cengiz K., emniyetteki işlemlerden sonra adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

“Çığlık sesleri gelince dışarı fırladım”

Cengiz K.’nın aracıyla yaraladığı 3 kişiden biri olan Cumhur Mert, yaşananları şöyle aktardı:

“Evde yatıyordum. Sokaktan çığlık sesleri gelince bir anda yatağımdan fırladım. Tam dışarı çıkarken, araba hızlı bir şekilde geri geri gelmeye başladı. Şoför koltuğunun yanında bulunan kapının açık olduğunu fark ettim. O an yere mi atladım, zıpladım mı bilmiyorum hatırlamıyorum. Ben de yaralandım. Bana da araba çarptı. Sonra polis ve ambulans geldi. Bir kadının durumu oldukça kritikmiş. Ayağı kesilme ihtimali var. Benim koluma da dikiş atıldı. Dalak bölgesinde biraz ağrı var. Doktorlar iç kanamadan korkuyordu neyse ki temiz çıktı. 2 kadınla birlikte araç bana çarptı. Olay yerine gidişimle arabanın üstüme gelişi aynı ana denk gelmesi sebebiyle olay, çok kısa bir sürede gerçekleşti. Aracın kapısının açık olduğunu fark ettim. Çok şiddetli bir şekilde geldiğini de gördüm”

“İmdat çocuklarımı götürüyorlar”

Sokaktaki bağırışları duyduğunu söyleyen mahalle sakinlerinden Nalan adlı vatandaş ise gördüklerini şöyle anlattı:

“Oğlumla kalktık, ‘Çocuklarımı götürüyorlar imdat’ diye bir bağırış sesine. Oğlum bir anda fırladı, sonra onun arkasından ben de fırladım. Arabanın arkasından koşmaya çalıştılar ama o adam 2 kadını ezmiş. 2 tane kadın da arabanın içindeydi. Kadınları alıp götürmüşler. Oğlum da arabanın peşinden koşarak aracı yumrukladı ama durduramadı”

“Boşanmasın diye yapmış”

Evli çiftin, boşanma aşamasında olduğunu belirten Nalan adlı vatandaş, çiftin arasında yaşananları aktardı:

“Eşini kaçırmış, yanında bir akrabası varmış onunla birlikte kaçırmış. Ablasıyla kayınvalidesini de burada aracıyla ezdi. Kadını resmen parçaladı burada. Sonra ambulansla götürdüler ve ardından polisler geldi. Galiba mahkemeye boşanmaya gidiyorlarmış, boşanmamak için yapmış. Ayıp bunlar, çok ayıp. 1 hane 3 haneyi neredeyse mahvedecekti” 

Yorumlar (0)