Boşanmak isteyen eşini öldürdü: Kan donduran sözleri ortaya çıktı!

Konya'da boşanmak isteyen eşi Münevver Şahin'i çalıştığı özel hastanede başından vurarak öldüren güvenlik görevlisi Bayram Şahin'in "O beni sırtımdan vurdu, ben de onu başından vurdum" dediği ortaya çıktı.

YAŞAM 14.03.2020, 10:47
Boşanmak isteyen eşini öldürdü: Kan donduran sözleri ortaya çıktı!

Olay, dün saat 10.30 sularında Konya'nın Selçuklu ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi Hastane Caddesi'nde gerçekleşti. Selçuklu ilçesinde bulunan huzurevinde silahsız güvenlik görevlisi olarak çalışan Bayram Şahin,  bir aylık koruma kararı aldıran ve boşanma davası açan eşi Münevver Şahin'in muhasebe bölümünde çalıştığı özel hastaneye geldi. 

Eşinin ikinci katta bulunan odasına giren Bayram Şahin, babasına ait ruhsatlı tabancayı çekerek kadının başına ateş etti. 2 çocuğunun annesi olan Münevver Şahin, hemen acil servise alındı fakat doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Trafik polisleri, silah seslerini duyar duymaz hastaneye geldi ve kaçma girişiminde bulunan Bayraö Şahin'i yakalayarak gözaltına aldı. Cani koca, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne sorgulanmak üzere götürüldü. 

Polis ekipleri, 17 Şubat günü eşinden şiddet gördüğünü iddia eden Münevver Şahin'in olayın ardından ailesinin yanına gittiğini, Bayram Şahin'in de aynı gece eşini takip ederek kayınbiraderleri ile kavga ettiğini belirledi. Münevver Şahin'in erkek kardeşleri Bayram Şahin hakkında şikâyetçi oldu. Bunun üzerine Bayram Şahin hakkında "silahlı tehdit" suçundan işlem yapıldığı tespit edildi. Münevver Şahin'in polise verdiği ifadesinde, "Eşim beni darbetti. Ben de ailemin yanına geldim. Bana eziyet ediyordu" dediği ortaya çıktı. Söz konusu olaydan sonra Münevver Şahin'in koruma kararı aldırdığı tespit edildi. 

Boşanma dilekçesini imzalamaya gitmemiş

Münevver Şahin'in şiddet geçimsizlik nedeniyle eşinden boşanmak istediği ileri sürüldü. Çift arasında anlaşmalı boşanma dilekçesi hazırlandı. Münevver Şahin, geçen perşembe günü eşi ile ieltişime geçerek dilekçeyi imzalamaya gelmesini istedi. Fakat Bayram Şahin'in boşanmaktan vazgeçerek dilekçeyi imzalamaya gitmediği ortaya çıktı.

"O beni sırtımdan vurdu, ben de onu başından vurdum"

Öte yandan, Bayram Şahin’in emniyette susma hakkını kullandığı bildirildi. Bayram Şahin'in yakalanmasının ardından ilk beyanında ise "O beni sırtımdan vurdu, ben de onu başından vurdum" ifadelerini kullandığı öğrenildi. İşlemleri tamamlanan Bayram Şahin'in bugün adliyeye gönderileceği kaydedildi. 

Yorumlar (0)