Börekçiye dışarıdan kahvaltılık getirince ortalık savaş alanına döndü 

İstanbul’da bir börekçiye kahvaltılıkla giden şahıs, iş yeri sahibi tarafından kovuldu. Kovulduğu yere dönen müşteri, iş yeri sahibi ile kavgaya tutuşunca kürek, tekme, bıçak ve sandalyeler havada uçuştu. 

YAŞAM 13.10.2021, 16:50 14.10.2021, 17:48
Börekçiye dışarıdan kahvaltılık getirince ortalık savaş alanına döndü 

Geçtiğimiz cuma günü saat 16.00 sularında Kağıthane Çağlayan’da yaşanan olayda bir müşteri, börekçiye elinde kahvaltıyla girdi. C.Y. isimli müşteri, dışarıdan getirdiği kahvaltılık ile E.Y.’den börek aldı ve burada kahvaltı yapmak istedi. Dışarıdan yemek getirildiğini gören E.Y., “Dışarıdan yemek getiremezsin.” şekliden müşteriyi uyardı ve mekandan uzaklaşmaya çalıştı. 



Mekandan göndermeye çalıştı, kavga çıktı 

Çıkan kavgada iş yeri sahibi E.Y., müşteri C.Y.’ye yumruk attı. Müşterilerin araya girmesi sonucu C.Y., olay yerinden uzaklaştı. Mekandan uzaklaşan müşteri, yakınları Ö.A. ve A.R. ile bir süre sonra olay yerine döndü. Montlarında sopa gizleyerek börekçiye gelen üç kişi, iş yeri sahibi E.Y.’ye saldırdı. Çıkan ikinci kavga sonrasında üç kişi başından sopayla yaralandı. 



Meydan kavgası, durdurulamadı 

Börekçideki müşterilerin ve mahallelinin de dahil olduğu kavga adeta meydan savaşına dönüştü. Sandalye, bıçak, yumruk, kürek, sopa ve tekmelerle yapılan kavgada ortalık kan gölüne döndü. Müşteri C.Y. ve beraberindeki iki kişi olaydan kurtulamayınca da yanlarında getirdiği silah ile havaya ateş açtı. Vatandaşlar, korkuyla sağa sola kaçışırken saldırganlar da olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. 



Saldırganlar, Kağıthane polisi tarafından yakalandı 

İhbar üzerine olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önce bölgede önlem aldı sonra da saldırganların kimliğini tespit etmek amacıyla bölgede geniş çaplı çalışma yaptı. Bölgedeki tüm güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, kimlik tespitinin ardından saldırganları kısa sürede yakaladı. Saldırganlar, gözaltına alındı. 

Yorumlar (0)