Bomba değil, alkol patlaması!

Kontrolden çıkan otomobilin park hâlindeki araçlara çarpmasıyla ortaya "bomba patlaması sonrası olay yeri" görüntüsü çıktı.

YAŞAM 14.10.2019, 12:58
Bomba değil, alkol patlaması!

Denizli’de sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen otomobil kontrolden çıkarak park hâlindeki 4 araca çarptı. Trafik kazası anı ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, trafik kazası Merkezefendi ilçesinde meydana geldi. Abdullah K. idaresindeki 06 BL 7400 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak evlerin önünde park hâlinde olan 20 ABB 451, 20 AJF 02, 64 DY 828 ve 20 ABA 323 otomobillere çarptı. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda, kontrolden çıkan aracın büyük bir hızla park hâlindeki araçlara çarpıp savurması, ardından bina önünde dekor amaçlı konulan saksılara çarparak yol ortasında durması yer alıyor.

Trafik kazası sonrası büyük panik yaşanırken, sesi duyarak evlerinden dışarı çıkan araç sahipleri ise gördükleri manzara karşısında şok oldu.

Bölgeye çok sayıda polis ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Trafik kazasında yaralanan araç sürücüsü Abdullah K. ile araçta bulunan Fatih K. ve Dilan M. ambulanslarla Denizli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Trafik kazasının ardından başlatılan soruşturma sürüyor.

Diğer taraftan, trafik kazasının gerçekleştiği saatlerde sokağın boş olması olası bir faciayı önledi. Trafik kazasında araçlarda meydana gelen maddi hasarın ise binlerce lira olduğu öğrenildi.

Yorumlar (0)