Bolu’da, zincirleme kaza: kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

Bolu’da 9 aracın birbirine girdiği zincirleme kaza nedeniyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

YAŞAM 12.03.2021, 11:07 12.03.2021, 17:21
Bolu’da, zincirleme kaza: kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

Bolu’da 9 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. TEM otoyolunda birçok aracın karışmasıyla meydana gelen zincirleme kaza da 4 kişi yaralandı.

Kaza nedeniyle 2 şeride düşen TEM otoyolunun Ankara istikametinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Sabah saat 8.00 sularında TEM Otoyolu Alpagutbey mevkiinde meydana gelen kazanın yolda oluşan aşırı buzlanma sonucu yaşandığı bilgisine ulaşıldı.

9 araç birbirine girdi

Ankara istikametine seyir halinde olan 6 otomobil, 2 hafif ticari araç ve 1 minibüs sürücüleri TEM Otoyolu’nda aşırı buzlanma sebebiyle araçlarının kontrolünü kaybederek çarpıştı.

Kaza sebebiyle farklı araçlarda seyahat eden O.Y. (35), B.K (21), N.K. (60) ve M.K. (52) çeşitli yerlerinden yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Yaralıların durumları iyi

Kazada yara alan vatandaşlar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Tıp Fakültesi ve Köroğlu Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası 2 şeride düşen TEM Otoyolunda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Ekiplerin kontrollü olarak sağladığı ulaşım, kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Yorumlar (0)