Bolu’da komedi filmlerini aratmayan olay! Ne girebildi ne çıkabildi

Bolu’da suların kesildiği bir bölgede su tankını tamir etmek isterken içine giren ve sıkışan bir vatandaş, çevredekilerin uzun çabalarının ardından kurtarıldı.

YAŞAM 25.07.2022, 14:12 26.07.2022, 14:46
Bolu’da komedi filmlerini aratmayan olay! Ne girebildi ne çıkabildi

Bolu'da 130 kişinin sudan zehirlenmesi ve hastaneye kaldırılmasının sonrasında valilik konu ile ilgili vatandaşlara uyarıda bulunmuştu. Bunun yanı sıra valilik, şehirde bulunan su depolarının dezenfeksiyon çalışmalarının hızlı bir şekilde gerçekleştirmesi için karar almıştı. Bölgede hayatını sürdüren vatandaşları da endişelendiren bu olayın sonrasında, çalışmaların gerçekleştirilebilmesi için köylerde su kesintileri yapıldı.

Tamir etmek için su tankına girdi

Bu durum sonrasında çözümü seyyar su tanklarına kullanma ve içme suyu doldurmakta bulan vatandaşlardan Erdal Kaya, kendisine ait olan plastik su tankını tamir etmek adına içerisine girdi. Vücudunun yarı kısmına kadar tanka giren Kaya, içeri daha fazla giremeyeceğini fark edince geri dışarı çıkmak istedi. Ancak beklemediği bir durumla karşılaşan Kaya, bu defada dışarı çıkamadı.

Çekip çıkarmayı denediler, su tankını kestiler

Tankın kapağının bulunduğu yerde sıkışıp kalan ve dışarı da çıkamayan talihsiz adam, çevredekilerden ve akrabası olan Serkan Karadağ yardım talep etti.

Su tankının içerisinde sıkışan Kaya’nın yardımına giden vatandaşlar, ilk olarak tankı yan çevirdi. Daha sonrasında ise Erdal Kaya’yı bulunduğu yerden çekip çıkarmaya uğraştı. Ancak bütün çabalara rağmen Kaya su tankının içerisinden çıkarılamadı. Su tankını yeniden eski konumuna getiren vatandaşlar çareyi su tankını kesmekte buldu.

“Onarmak için uğraşıyorduk”

Uzun çabaların ardından su tankına girdiği yerin kesilmesiyle çıkan Karadağ, “Yani amacım su tankını tamir etmekti. İçme sularımız şu an için kesik. Bende temiz bir su kaynağından gidip su almayı düşündüm. Tankımı tamir etmem gerekiyor. O yüzden içerisine girmek durumunda kaldım ancak geri de çıkamadım” ifadelerini kullandı.

Su tankında verilen çaba çevredekileri güldürdü

Akrabasını su tankının içerisinden çıkaran Serkan Karadağ ise “Erdal su tankının içerisine tamirat için girmişti. Yani biz ne zaman girdiğini göremedik. Daha sonrada çıkamadı. Bizde uzun süre çıkarmak için uğraştık ancak çıkamayınca su tankını kesmek durumunda kaldık” dedi.

Edinilen bilgilere göre, su tankının içerisinde dakikalarca çıkarılmayı bekleyen Erdal Kaya’nın o anları çevredeki vatandaşları güldürdü.

Yorumlar (1)
Selahattin 2 yıl önce
O kalıbınla O göbek le daracık su tankına giriyon. Yoksa saat 12 olmamışmıydı?