Bolu-Düzce arasındaki manzara kontak kapattırdı

Bolu ve çevre illerde etkisini büyük oranda gösteren kar yağışı ve tipi sebebiyle TEM Otoyolu’nun Düzce-Bolu mevkii ulaşıma kapandı. Ekiplerin kontrolü ile belirli bir yere kadar sağlanan ulaşımda araç kuyruğu 17 kilometreyi buldu. Yaklaşık 10 saattir soğukta beklediklerini söyleyen sürücüler, isyan etti.  

YAŞAM 24.01.2022, 07:26 24.01.2022, 09:05
Bolu-Düzce arasındaki manzara kontak kapattırdı

Bolu'da günlerdir etkisini sürdüren yoğun kar yağışı, çevre illere de sıçradı. Marmara Bölgesi’nin tüm mevkilerinin yağış altında kalması sebebiyle ulaşımda büyük oranda aksamalar yaşandı. Dün sabah saatlerinden itibaren Bolu Dağı geçişine izin verilmezken karayollarının müdahalesinin ardından TEM Otoyolu trafiğe açılmıştı. Ancak akşam saatlerinde şiddetini yeniden artıran fırtına, Düzce-Bolu yolunun kapatılmasına sebep oldu. 



Bolu’dan başlayan kuyruk Düzce’ye dayandı 

Ankara, Kocaeli ve İstanbul’dan TEM Otoyolu’na girişe izin verilmezken otoyolun Düzce geçişi Kaynaşlı mevkiinden başlayan araç kuyruğu da sürücülere kontak kapattırdı. Bolu Tüneli’nden başlayan kuyruk, 17 kilometreyi buldu. Bazılarının “10 saattir buradayım.” bazılarının da “3 saattir buradayım.” dediği trafik çilesinin ne zaman biteceği belli olmazken vatandaş, uykuya sığındı. Yoldaki ekipler ise çalışmalarını sürdürüyor. 

Yorumlar (0)