Bolu'da peşinden ayrılmayan oğlağıyla cadde ve sokakları temizliyor

Bolu'da çiftçilik de yapan temizlik işçisi Bekir Tekdemir, bir an olsun yanından ayrılmayan 13 günlük oğlağıyla işe giderek görevini yapıyor.

YAŞAM 15.06.2021, 00:22 15.06.2021, 16:20
Bolu'da peşinden ayrılmayan oğlağıyla cadde ve sokakları temizliyor

Bolu Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak görev yapan 59 yaşındaki Bekir Tekdemir, merkeze bağlı Çayır köyünde bir yandan da çiftçilik yapıyor.

Ailesi ile birlikte 30 küçükbaş hayvana bakan Tekdemir, annesinin yeterince besleyemediği oğlağı evinde biberonla büyütmeye başladı.

Kendisine iyice bağlanan ve yanından hiç ayrılmayan 13 günlük oğlağı temizlik işinde de yanında götüren Tekdemir, sokakları temizlerken, bir taraftan da onunla ilgileniyor.

Tekdemir, mola esnasında biberonla beslediği hayvanı severek keyifli zaman geçiriyor.

"Peşimden hiç ayrılmaz"

Bekir Tekdemir, 'Osman' adını verdiği oğlağın annesinin küçük olması sebebi ile hem kendisine hem de yavrusuna bakamadığını dile getirdi.

Bu sebeple oğlağa evlerinde bakmaya karar verdiklerini söyleyen Tekdemir, "Bu sayede annesi de oğlakla birlikte büyümeye başladı." dedi.

Oğlakla işe geldiğini ifade eden Tekdemir, "Osman ile birlikte temizlik işlerinde çalışıyoruz. Sürekli arkamdan geliyor. Elimle de besliyorum. Bunların sevgisi bambaşka. Hayvan sevgisi bize çocukluktan itibaren aşılanmış. Beni bir an olsun bırakmıyor. Nereye gidersem gideyim arkamdan gelir. Başkasının yanına da asla gitmez." dedi.

Tekdemir, kendisi ile birlikte dolaşan oğlağı büyüdüğünde sayıları çok fazla olduğu için satmayı düşündüğünü de sözlerine ekledi.



Yorumlar (0)