Boğulmaktan kurtarılan kadın koronavirüse yakalandı!

Adana'da etkili olan yoğun yağışın ardından meydana gelen sel felaketi sırasında özel tıp merkezinin bodrum katına su basması üzerine dalgıç polislerce boğulmaktan kurtarılan kadında yeni tip koronavirüs (Covid-19) bulgusu tespit edildi. 

YAŞAM 20.06.2020, 16:25

Adana'da dün etkisini gösteren yoğun yağış sebebiyle cadde ve sokaklar adeta göle döndü. Birçok apartmanın bodrum katını su bastığı görüldü. 

Adana'nın Çukurova ilçesinde yer alan bir özel tıp merkezinin bodrum katı da yoğun yağıştan nasibini aldı. 

Söz konusu tıp merkezinde tedavi altında olan Elife Canatar, binanın bodrum katında mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri ile dalgıç polisler, çareyi yan tarafta bulunan mağazanın duvarını kırmakta buldu. Böylece yaşlı kadın, boğulmaktan kurtarıldı.

Elife Canatar, Seyhan Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Yaşlı kadına ilk müdahale yapıldıktan sonra tomografi ve röntgen çekildi.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) bulgusu tespit edilen Elife Canatar, Seyhan Devlet Hastanesi'nin yoğun bakım servisine yatırıldı. 

Yaşlı kadına burada yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi uygulandı. 

Elife Canatar'ı boğulmaktan kurtaran dalgıç polis ile yanında bulunan ekibe de yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi uygulanacağı bildirildi. 

Yaşlı kadının torunu olduğunu belirten bir şahıs, babaannesini fiziksel tedavi için söz konusu tıp merkezine emanet ettiklerini ancak babaannesinin yaklaşık bir saat boyunca bodrum katında kaldığını ve olayın meydana gelmesinin ardından hiçbir yetkilinin kendisiyle ilgilenmediğini ifade etti. 

Yorumlar (0)