Bitlis'te köpeğin saldırdığı kişi, kendisini yumrukla savundu

Bitlis’e bağlı Ahlat ilçesinde bulunan bir cadde üzerinde yürüyüş yapan vatandaş, bir anda kendisine saldıran sokak köpeğinden, hayvanı yumruklayarak kurtuldu.

YAŞAM 28.01.2021, 17:50 29.01.2021, 13:20
Bitlis'te köpeğin saldırdığı kişi, kendisini yumrukla savundu

Ahlat ilçesinde bulunan Selçuklu Çarşısı’ndaki caddede yürüyüş yapan vatandaş, bir anda sokak köpeği tarafından saldırıya uğradı. Köpeğin talihsiz vatandaşa saldırdığı anlar, caddede bulunan bir işletmenin güvenlik kamerası objektifleri tarafından anbean kaydedildi. 

Söz konusu görüntülerde, saldırıya uğrayan şahsın, köpekle kısa süreli bir boğuşma yaşadığı görülüyor. Kısa süreli boğuşmanın ardından yumruk darbeleri alan sokak köpeği bölgeden uzaklaşırken, vatandaşın kolundan hafif biçimde yaralandığı ve kol saatinin zarar gördüğü gözlendi.

Olaya ilişkin anların iş yerinde bulunan güvenlik kamerasına yansıyan esnaf Abdullah Akın, “Dükkandaydık. İçeride müşteriler de vardı. Müşteriler ile ilgilenirken, sokaktan bir ses geldiğini duyduk. Hem sokak köpeğinin havlamasını hem de bir adamın bağırmalarını duyduk. Dışarıya çıktık, hiç olmazsa yardımımız dokunur diye. Biz dışarı çıkana kadar zaten olay sona ermişti. Olay biraz korkutucuydu, çünkü sokak köpeği bayağı bir iri yarıydı. Köpek adamın kolundan ısırmıştı. Bu olayı bir çocuk ya da bir yaşlı yaşasaydı, sonuçları çok daha kötü olabilirdi.” şeklinde konuştu.









Yorumlar (0)