Biri çarpan, diğeri ezen iki sürücü de kaçtı!

İstanbul Silivri'de üst geçit yerine yolu kullanarak karşıya geçmeye çalışan kişi feci şekilde can verdi. Kaza sebebiyle Silivri yönüne trafik bir süre durdu.

YAŞAM 23.12.2019, 11:58
Biri çarpan, diğeri ezen iki sürücü de kaçtı!

İstanbul Silivri D-100 kara yolunda karşıdan karşıya geçmek için üst geçidi kullanmak yerine kara yolunu tercih eden kadına peş peşe araçlar çarptı. Kimliği henüz belirlenemeyen kadın olay yerinde feci şekilde can verdi. Yaşanan üzücü kaza sebebiyle Silivri yönüne doğru ulaşım bir süre durdu.

Trafik kazası, D-100 kara yolu Selimpaşa-Silivri istikametinde sabah saatlerinde yaşandı.

Alınan bilgilere göre, yabancı uyruklu bir kadın, karşıdan karşıya geçmek için hemen yakınında bulunan üst geçit yerine kara yolunu kullanmayı tercih etti. Aniden yola çıkan ve ismi henüz öğrenilemeyen yabancı uyruklu kadına iki otomobil peş peşe çarptı.

Kazayı gören diğer sürücüler ise durumu hemen 112 Acil ve 155 Polis ekiplerine bildirdi. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde kadının olay yerinde can verdiği tespit edildi.

Diğer taraftan olay yerinde 2 araca ait plaka bulundu. Kadına bir aracın çarptığı diğer aracın ise kadının üzerinden geçtiği belirlendi. Sürücülerden birisi polis karakoluna giderek teslim olurken diğer sürücüyü yakalamak için çalışmalar devam ediyor.

Trafik kazası nedeniyle Silivri yönüne ulaşım bir süre durdu.

Polis ekiplerinin ise olay yerinde incelemeleri sürüyor.

Yorumlar (0)