Birer gün arayla ikinci kaza: Genç kız 11'inci kattan düştü

Kayseri’ye bağlı Melikgazi ilçesindeki bir inşaatın 11'inci katından düşen 15 yaşındaki genç kız, ağır şekilde yaralandı. Talas ilçesinde de bir inşaatın 7'inci katından aşağıya düşen 16 yaşındaki genç kız, ağır şekilde yaralanmıştı.

YAŞAM 10.04.2022, 20:03 11.04.2022, 12:40
Birer gün arayla ikinci kaza: Genç kız 11'inci kattan düştü

Aktarılan bilgiler doğrultusunda, Melikgazi ilçesine bağlı olan Battalgazi Bulvarı üzerinde yaşanan olayda E.B. adlı genç kız, 11 katlı bir apartmanın son katından aşağıya düştü. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi yönlendirildi. Sağlık personellerinin olay mahallindeki ilk müdahalesinin akabinde genç kız hastaneye nakledildi. Emniyet mensupları ise olayın yaşandığı yerde incelemeler yaptı. Genç kızın hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

Olaya ilişkin tahkikat başlatıldı.

Dün de benzer bir olay yaşanmıştı

Dün Talas ilçesindeki bir inşaatın 7'inci katından aşağıya düşen 16 yaşındaki genç kız da ağır şekilde yaralanmıştı.

Aktarılan bilgilere göre, Talas ilçesindeki Mevlana Mahallesi Papatya Caddesi üzerindeki bir inşaatta yaşanan olayda, İ.N.K. adlı genç kız, inşaatın 7'inci katından aşağıya düşmüştü. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay mahalline sağlık ve güvenlik personelleri yönlendirilmişti. Sağlık personelleri tarafından ilk müdahalesi olay mahallinde gerçekleştirilen genç kız, ambulansla hastaneye sevk edilmişti. İ.N.K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilmişti.

Olaya dair tahkikat başlatılmıştı. 

Yorumlar (0)