Bir yolcunun hayatını kaybettiği İETT otobüsü kazasının nedeni belli oldu

Beşiktaş'ta, Dolmabahçe’ye seyir hâlinde olan İETT otobüsü, sürücünün hakimiyeti kaybetmesi sebebiyle bariyerlere çarptı ve kazada 1 yolcu hayatını kaybetti. 

YAŞAM 21.04.2021, 12:17 22.04.2021, 11:40
Bir yolcunun hayatını kaybettiği İETT otobüsü kazasının nedeni belli oldu

İETT otobüsünün Dolmabahçe’de seyir halindeyken bariyerlere çarptığı kazada 1 yolcu hayatını kaybederken 1 yolcu da yaralandı.

Bir gazetenin mutfak bölümünde çalışıyordu

İETT otobüsünün bariyerlere çarpması nedeniyle hayatını kaybeden yolcu Sevgi Yamaç Yalçın’ın, bir gazetenin mutfak bölümünde çalıştığı belirtildi. Hayatını kaybeden Yalçın’ın cenazesinin morga kaldırıldığı açıklandı.

Öte yandan kazada yaralanan bir başka yolcunun ise ilk müdahalesinin ardından hastanede tedavi altına alındığı aktarıldı.

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri tamamlanırken bir görgü tanığı, kazaya karışan otobüsün hızlı ilerlediğine şahit olduğunu söyledi. Kaza yapan otobüs olay yerinden kaldırıldıktan sonra bölgedeki trafik normale döndü.

Kaza anı kameralara yansıdı

Kaza anına ait aracın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkarken araç sürücüsünün, kaza esnasında telefonu ile ilgilendiği, bir anda hakimiyetini kaybettiği görüldü.

Yorumlar (0)