'Bir suçum yok, birazdan serbest kalacağım' dedi, ilk tutuklanan o oldu

Denizli'de JASAT ekiplerinin belirlemeleri ile genç kadının 150 bin TL’lik altınını çalıp kaçmaya çalışan ve suçüstü yakalanan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı. Adliye sevk edildiği esnada "Suçum yok, birazdan çıkacağım" sözlerini kullanan organizatör ise ilk tutuklanan kişi oldu. 

YAŞAM 29.05.2021, 12:35 30.05.2021, 13:21
'Bir suçum yok, birazdan serbest kalacağım' dedi, ilk tutuklanan o oldu

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde genç kadının 150 bin TL’lik altınını çalan 3 şüpheli suçüstü yakalandı ve şüphelilerden 2’si tutuklandı.

Suçüstü yakalandılar

Pamukkale ilçesinde yaşanan olayda, 25 yaşındaki yeni evli G.A. isimli kadını arayarak, 'Başkomiser Cemal' olarak kendisini tanıtan şüpheli, "İsminiz FETÖ soruşturmasına karışmış durumda. Evinizdeki altınlar FETÖ’ye ait, birazdan eve gelecek polis ekiplerine o altınları teslim edin" sözleriyle altınları genç kadından istedi. Genç kadınla 2 saat telefonla konuşan ve daha sonra kadının evine gelen 2 şüpheli, 150 bin TL’lik altınları alıp taksiyle kaçmaya başladı. 

Olaydan şüphelenen ve taksiyi takibe alan JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi), şüphelilerin evden bir çanta ile ayrıldıklarını fark edince operasyon düzenledi. Yakalanacaklarını anlayan Ruhi Ç. ve taksi sürücüsü Adem C., çantayı araçtan atmaya çalışırken suçüstü yakalandı ve 2 şüpheli de gözaltına alındı.

Gerçek jandarmaların altınlarını kendisine geri getirdiğini gören genç kadın G.A., dolandırıldığını duyunca büyük bir şok yaşadı. JASAT ile Honaz ve Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda, olayı organize ettiği belirlenen, 31 yaşındaki şüpheli Naim Ç. ise şehir merkezinde yakalandı. 

“Birazdan çıkacağım” dedi tutuklandı

Gözaltına alınan Naim Ç.’nin 11, Ruhi S.’nin 8 ve Adem C’nin ise 10 farklı suç kaydı olduğu belirlendi. Şüphelilerin Denizli Adliyesi’ne sevk edildiği esnada “Ben bir şey yapmadım. Zaten birazdan çıkacağım” dediği görülen organizatör Naim Ç. ile birlikte eve gidip altınları teslim alan Ruhi S. tutuklandı. Ticari taksi sürücüsü Adem C. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Yorumlar (0)