Bir anlık dalgınlık yaşadı: Elektrik akımına kapıldı

Sakarya'da bir dükkanın dış tarafında temizlik yapan işçi, elinde bulunan fırçanın sap kısmının elektrik tellerine değmesi sonucunda akıma kapıldı. Kısa sürelik dalgınlığın sebebiyet verdiği kaza ise bölgedeki güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

YAŞAM 25.09.2022, 16:36
Bir anlık dalgınlık yaşadı: Elektrik akımına kapıldı

Sakarya’nın ilçesi olan Erenler’de bir temizlik şirketinde görevli olan işçi, binada temizlik yaparken kısa süren dalgınlıkla elinde bulunan fırça sapını bina önünden geçmekte olan elektrik tellerine değdirdi. Teller ve fırça sapının bir araya gelmesi sonrasında ise işçi elektrik akımına kapıldı.

Ekipler geldi, hastaneye götürüldü

Olayın haber verilmesinin ardından bölgeye sağlık ekibi gönderildi. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirirken, işçi daha sonra ambulansla hastaneye sevk edildi. Olay anı ise güvenlik kamerası ile anbean kaydedildi.

Akıma kapıldı, çevredekiler yardıma koştu

Kamera kayıtlarında, görevlinin camları silmesi, elinde bulunan fırça sapını kaldırması sonucunda akıma kapılması, akımın meydana getirdiği alevlenme, görevlinin yere düşmesi ve etraftakilerin yardıma koştuğu görülüyor. İşçinin sağlık durumunun ise iyi olduğu belirlendi.

Yorumlar (0)