Bin polisle şafak baskını! Evler didik didik arandı

Bursa'da birçok adrese bin polisle şafak operasyonu gerçekleştirildi. Operasyon sırasında narkotik polisi evleri didik didik aradı. Sabahın ilk ışıklarında gerçekleştirilen operasyon sırasında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

YAŞAM 11.11.2019, 11:06 11.11.2019, 11:09
Bin polisle şafak baskını! Evler didik didik arandı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Ekipleri, cumhuriyet savcılığından alınan izin ile 10 mahallede, 50 ayrı adreste uyuşturucu ticareti gerçekleştirildiğini ortaya çıkardı. 

Emniyet, Narkotik Şube'nin yanı sıra Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Asayiş Şubesi'nden bin polis, bu sabah belirlenen adreslere eş zamanlı baskın gerçekleştirdi.

Özel Harekat ekipleri, otomatik silahlar ile bölgede yoğun güvenlik önlemleri aldı ve evlerin kapılarını koçbaşı ile kırdı. Evlere baskın gerçekleştiren ekipler, şüpheli kişileri yere yatırarak kelepçeledi.

Aramalarda narkotik köpeği "Galya" da kullanıldı. Aramalarda yüklü miktarda uyuşturucu bulundu. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önceden tespit edilen ve suç oranının daha fazla olduğu sokak ve caddelerde denetim noktaları oluşturdu.

Şüpheli oldukları belirlenen kişilerin üstleri ve çantaları arandı. Sabahın ilk ışıklarında başlatılan operasyon sonucu birçok şüpheli gözaltına alınırken, operasyonun sürdüğü ifade edildi. 

Ekipler, drone ile operasyonu havadan destekledi.

Yorumlar (0)