Bilecik’te yumurta alan vatandaş, üzerinde yazanları görünce şoke oldu!

Marketten yumurta alan Bilecik’li Samet ve Gülveda Korkmaz çifti, eve geldiğinde yumurtanın üzerinde "Allah" ve "Muhammed" lafzını görünce çok şaşırdı. Frak ettiğinde tüylerinin diken diken olduğunu söyleyen çift, bunun başlarına üçüncü kez geldiğini belirtti.

YAŞAM 16.02.2021, 13:58 16.02.2021, 15:19
Bilecik’te yumurta alan vatandaş, üzerinde yazanları görünce şoke oldu!

Bilecik’te yaşayan Samet ve Gülveda Korkmaz çifti, sabah saatlerinde tam da kahvaltı hazırlayacakken bir şok yaşadıklar. Markete giden çift, kahvaltı için bir hafta önce yumurta almıştı. Kahvaltı için yumurta kolisinin açtıklarında, içerisinde diğer yumurtalardan farklı bir yumurtayla karşılaştılar. Kalınlığı ve ağırlı farklı olan yumurtanın üzerinde değişik yazılar gören çift, amcalarının da desteğiyle yumurtayı incelediler.

Yumurtada "Allah" ve "Muhammed" lafzı yer alıyor

Başlarına bunun üçüncü kez geldiğini belirten çift, yumurtayı incelediklerinde belirgin bir şekilde "Allah" ve "Muhammed" lafzı yer aldığını gördüler. Normal yumurta ile bu yumurtanın arasında farklılıklar olduğunu gördüğünü söyleyen Gülveda Korkmaz, bunu fark ettiğinde tüylerinin diken diken olduğunu söyledi. Daha önce de Mekke’den gelen hurma ve çekirdeğinde “Allah” yazdığını fark ettiğini söyleyen Korkmaz, ayrıca aldığı bir bıldırcın yumurtasında da “Allah” yazdığını gördüklerini söyledi.

Korkmaz, üzerlerine ayak basılmaması ve üzerinde Allah yazdığı için onları toprağa gömdüklerini söyledi. Bu yaşadıklarının çok güzel bir duygu olduğunu söyleyen Korkmaz çifti, bu durumu Allah’ın bir hikmeti olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Yorumlar (0)