Bilecik'te traktörün dönen parçasına pantolonu sıkışan gencin bacağı koptu

Bilecik'te Gölpazarı Tongurlar köyünde yaşanan olayda Mümtaz Emirhan Çakıcı isimli vatandaş, traktör ve ilaçlama makinesi arasında yer alan ve 'Aks' olarak adlandırılan dönen parçaya pantolonu kaptırınca bacağı sol diz altından koptu.

YAŞAM 16.04.2021, 15:17 18.04.2021, 10:01
Bilecik'te traktörün dönen parçasına pantolonu sıkışan gencin bacağı koptu

Bilecik’te yaşanan faciada, Sezai Çakıcı tarlasını traktörle ilaçlama işini tamamladıktan sonra yeğeni Mümtaz Emirhan Çakıcı ile birlikte köye dönmek üzere harekete geçti.

Sol diz altından bacağı koptu

Sezai Çakıcı ve Mümtaz Emirhan Çakıcı, traktörle Tongurlar köyüne gelmek üzere yola çıktı. Traktörün arkasında yolculuk ettiği belirlenen Mümtaz Emirhan Çakıcı, yolculuk esnasında pantolonunu, traktörün ‘aks’ olarak adlandırılan dönen parçasına kaptırdı.Pantolonunu sıkıştığı yerden çıkaramayan Çakıcı’nın bacağı, sol diz altından koptu. 

Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle Çakıcı’nın ilk müdahalesi olay yerinde gerçekleştirildi. İlk müdahaleden sonra yaralı vatandaş, Gölpazarı’ndaki ilçe hastanesine götürüldü. Mümtaz Emirhan Çakıcı’nın kopan bacağı buzla sarılırken Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı aktarıldı.

İlçe Jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturma başlattığı açıklanırken yaralı Mümtaz Emirhan Çakıcı’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Yorumlar (0)