Biberonla besleyip altına bez bağlıyor... Ordu'da 1.5 aylık kuzusuna bebek gibi bakıyor

Ordu'da yaşamını sürdüren Gülcihan Altunordu, 1,5 aylık kuzusuna evinde adeta bebek gibi bakıyor.

YAŞAM 29.01.2023, 17:11
Biberonla besleyip altına bez bağlıyor... Ordu'da 1.5 aylık kuzusuna bebek gibi bakıyor

Altınordu'nun Selimiye Mahallesi'ndeki pazarda tezgahtarlık yaparak geçimini sağlayan Gül Altunordu, kısa bir zaman önce köydeki akrabalarının bakmış olduğu kuzularından bir tanesini annesiyle beraber yaşadığı eve getirdi.

Anne Gülcihan Altunordu, kısa süre içerisinde ailenin maskotu haline geldi. Altunordu, "Boncuk" adını verdiği kuzuya adeta bebek gibi bakıyor.

Üç çocuk annesi olan Altunordu, biberon ile süt besleyerek verdiği ve altını bebek bezi bağlayıp da baktığı kuzunun veterinerdeki kontrollerini de ihmal etmiyor.

"Boncuk sayesinde evde artık canım sıkılmıyor"

Gülcihan Altunordu, kızı çalıştığından dolayı gündüz evde yalnız kaldığını ifade etti.

Kızının evde tek kalmaması için kuzuyu eve getirdiğini söyleyen Altunordu, "Bir zamandır kuzu bizimle beraber yaşıyor. Gündüzleri ben kuzunun bakımlarını yapıyorum. Boncuk olduğu için artık canım da evde sıkılmıyor." şeklinde konuştu.

Altunordu, Boncuk'u adeta bir çocuk gibi sevdiğini ve yakından ilgilendiğini söyleyerek, "Kuzumla oldukça güzel vakit geçiriyorum. Şu an 3 çocuğum var, Boncuk ile beraber 4 oldu. Onu d a çocuklarımdan ayırmıyorum. Bizim adeta bir çocuğumuz oldu o. Boncuk'u çok seviyoruz." dedi.

Altunordu, kuzuya çok alıştığını söyleyerek, "Esprisine de olsa komşularımız kırıcı sözler söyleyebilir kuzuyla ilgili. Bu sözlere kızıyor ve üzülüyorum. Ona asla kıyamayız." şeklinde konuştu.

Çevresinden de olumlu tepkiler aldığını, komşularının ve çocuklarının sık sık eve gelerek kuzuyu sevdiklerini söyleyen Altunordu, Boncuk'un da kendilerine çok alıştığını ve bir yere gittikleri zaman Boncuk'un peşlerinden geldiğini söyledi.

"Artık, kuzu da evimizin bir parçası"

Gül Altunordu'ysa Boncuk'u çok sevdiğini ve onunla evladı gibi ilgilendiğini kaydetti.

Kuzuyla beraber uyuduğunu söyleyen Altunordu, "Kuzu da artık evimizin bir parçası. Onunla evde çok güzel anılarımız var. Kimi günler alışverişe çıkıyoruz. Bizi görenler oluyor ve çok şaşırıyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)