Beyoğlu’ndaki yangında tarihi bina saatler içinde kül oldu 

Gece saatlerinde Beyoğlu’nda 2 katlı ahşap binada yangın çıktı. Yan taraftaki binaya da sıçrayan yangın uzun uğraşlar sonucunda söndürüldü. Yaralanan 2 kişinin hastaneye kaldırıldığı olayda soğutma çalışmaları, sabahın ilk ışıklarıyla son buldu. Ahşap bina tamamen küle döndü. 

YAŞAM 31.12.2021, 11:10 01.01.2022, 15:29
Beyoğlu’ndaki yangında tarihi bina saatler içinde kül oldu 

00.45 sularında İstanbul Beyoğlu’ndaki Ömer Avni mahallesinde meydana gelen olayda 2 katlı ahşap binada yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan yangını görenler, 112 Acil’e haber verdi. Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.  



Yangın, yan binaya sıçradı 

İhbar üzerine olay yerine gelen Sadabad, Şişli, Beyoğlu ve Beşiktaş itfaiye ekipleri, binaya dört yandan müdahale ederek yangını söndürmeye çalıştı. O sırada kuvvetli rüzgarın etkisiyle alevler, yandaki binaya sıçradı. Ekipler, binadakileri tahliye etti ve alevleri söndürmek için uzun süre uğraştı. 



2 kişi yaralandı 

Binada yaşayan 2 kişi, vücudunda yanıklar oluşması sebebiyle hastaneye kaldırıldı. 2 katlı ahşap bina küle dönerken soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangının çıkış sebebi ise araştırılıyor.

Yorumlar (0)