Beyoğlu’nda önce defalarca bıçaklandı sonra tekmelendi ama şikayetçi olmadı 

Beyoğlu’nda pazar tezgahına gelen şahıs önce pazarcıyı defalarca bıçakladı. Bıçağı, çevredekiler tarafından elinden alınınca sinirlenen şahıs daha sonra hırsını alamayarak pazarcıyı tekme yumruk dövdü. Dehşet anları kameralara yansırken pazarcının şikayetçi olmadığı öğrenildi. Polis, şikayet bulunmamasına şahsı yakaladı.  

YAŞAM 14.11.2021, 15:28 15.11.2021, 11:37
Beyoğlu’nda önce defalarca bıçaklandı sonra tekmelendi ama şikayetçi olmadı 

Beyoğlu Bülbül Mahallesi’nde kurulan pazarda çalışan Selahattin Yeşilçeçen, sabah saatlerinde tezgahını kurarak müşteri beklemeye başlamıştı. Bir süre sonra tezgaha yanaşan şahıs, açıklanmayan bir sebep yüzünden Yeşilçeçen ile kavgaya tutuştu. Kavga kısa sürede büyüdü ve şahıs, tezgahtaki bıçağı alarak Yeşilçeçen’i bıçaklamaya başladı. Defalarca bıçaklanan pazarcı, arkadaşlarının yanına doğru kaçtı.  



Araya diğer pazarcılar girdi 

Araya giren pazarcılar, saldırganı sakinleştirmeye çalışıp elindeki bıçağı aldı fakat gözünü hırs bürüyen saldırgan, bu defa da Yeşilçeçen’i tekme ve yumruklarla dövmeye başladı. Olayın ardından saldırgan ve beraberindeki kişi kaçarak uzaklaştı. Selahattin Yeşilçeçen, Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisi ayakta tamamlanan esnaf, taburcu edildi. Olayla ilgili ifadesi alınan Yeşilçeçen’in şikayetçi olmadığı öğrenildi fakat polis ekipleri, olay sebebiyle saldırganı yakalayarak gözaltına aldı. 

Pazarcının bıçaklandığı anlar kameralara yansıdı ve sosyal medyada paylaşıldı. Durum, sosyal medyada bugün en çok konuşulanlar arasına yerleşti. 

Yorumlar (0)