Beyoğlu’nda bara alınmayınca tabancayla 2 kişiyi vurdu

Taksim’de bara girmek isteyen ancak alınmayan bir şahıs, Sial K. ve Ali B. isimli 2 kişiyi dizlerinden silahla vurarak olay yerinden kaçtı. Olay anı, kameralara yansıdı. 

YAŞAM 06.11.2021, 15:42 07.11.2021, 17:13
Beyoğlu’nda bara alınmayınca tabancayla 2 kişiyi vurdu

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde Taksim’de, geçen salı günü gece saatleri sırasında bir şahıs, sokaktaki bir bara girmek istedi. Şahıs içeri alınmayınca tartışmalı bir biçimde mekandan ayrıldı.

Tabancasını alıp mekanı bastı

Kısa süre sonra tabancasını alarak geri gelen şahıs, yabancı uyruklu Sial K ile Ali B.’yi dizlerinden silahla vurarak bölgeden koşarak kaçtı.

Saldırı anları, işletmenin kameralarına yansıdı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri, bölgeye sevk edildi.

Yaralıları ilk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri, daha sonra yaralıları ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

Tedavi altına alınan yaralı şahısların hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Güvenlik kamerası görüntüleri incelendi

Saldırıya ilişkin Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, görgü şahitlerinin ifadelerini aldıktan sonra çevredeki kameraları inceledi. 

Önce yakalandı, ardından serbest kaldı

Kimliği tespit edilen saldırgan Emrah A., Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından silahıyla beraber kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan Emrah A. emniyetteki işlemlerden sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)