Beyoğlu’nda 4 kişinin öldüğü silahlı dehşet kameralarda 

Boşanma sürecinde olan çiftin aileleri arasında yaşanan silahlı kavgada gelinin babası, 3 kişiyi öldürdükten sonra hepsinin kafasına defalarca ateş etti. Kan donduran görüntüler, kameralara yansıdı. Gelinin bir akrabası da kaldırıldığı hastanede vefat etti.

YAŞAM 29.07.2021, 13:41 30.07.2021, 09:23
Beyoğlu’nda 4 kişinin öldüğü silahlı dehşet kameralarda 

İstanbul Beyoğlu’ndaki Örnektepe Kanarya Sokak’ta önceki gün yaşanan kanlı infazın görüntüleri ortaya çıktı. Kısa süre önce evlenen Hacer ve Berk Giray çiftinin arasında sorunlar olduğu ve Hacer Giray’ın birkaç gün önce evinden ayrılarak dayısının evine gittiği öğrenildi. Damat Berk Giray ise eşi ile barışmak için kuzeni Burak ve babası Hulusi Giray’ı da alarak gelinin dayısının evine gitti. 



Sokakta yaşanan kavga kanlı bitti 

Gelinin dayısının evinin önünde karşı karşıya gelen damat tarafı ile gelinin babası Mürsel Ağrı arasında tartışma başladı. Çıkan tartışma kısa sürede çatışmaya dönüştü. Mürsel Ağrı, bacağından yaralandı. Sonrasında da cinnet getirip damadı ve ailesini silahla öldürdü. 



Olaydan kısa süre sonra gözaltına alınan Mürsel Ağrı önce hastaneye oradan da emniyet müdürlüğüne götürüldü. Kavgada yaralanan Beytullah Akçay ise kısa süre içerisinde hayatını kaybetti. Gelinin akrabalarından biri de hastaneye kaldırıldı.  

Gelinin babası Mürsel Ağrı, emniyetteki ifadesinde, “Olay yerine geldiğimde dünürüm Hulusi önce bana silahla ateş etti sonra da Beytullah ve İrfan’a ateş etti. Ben de beni öldüreceğini düşünerek ölmemek için onu öldürdüm.” şeklinde konuştu. 



Damat ve kayınbaba öldü, baba hapse girdi 

Damadın ve gelinin kayınbabasının öldüğü kanlı kavga sonrasında baba Mürsel Ağrı da cezaevine gönderildi. Bugün ise olay yerinden ve anından görüntüler basına dağıtıldı. Görüntülerde gelinin babasının damat tarafıyla kavga ettiği, 3 kişiyi öldürdüğü ve ölmüş bedenlerine de defalarca silahla ateş ettiği görülüyor. 

Yorumlar (1)
osman hasan 3 yıl önce
senin yüce ALLAH belanı versin cehennemin en dibinde yaşarsın inşAllah.ölmüş bendenlerine defalarca sıktın inşAllah tez zamanda acı cekerek geberirsin