Beyoğlu'ndaki kartopu savaşı gerçek savaşa dönüştü

İstanbul'daki Tophane Parkı’nda yaklaşık olan 50 kişilik iki grup arasında oynanan kartopu savaşının ardından silahlar konuştu. Olayda 6 kişi yaralanırken, emniyet güçleri 4 kişiyi gözaltına aldı.

YAŞAM 13.03.2022, 00:53
Beyoğlu'ndaki kartopu savaşı gerçek savaşa dönüştü

Korkunç olay, dün (12 Mart) akşam saatlerinde Beyoğlu'ndaki Tophane Parkı’nda yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, megakentte akşam saatleri itibarıyla etkisini artıran kar yağışının ardından parka gelen iki grup arasında kartopu savaşı başladı. Doyasıya eğlenen gruplar arasında bir süre sonra tartışma yaşandı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine tekme ve yumruklar havada uçuştu. Grup içinden biri silahını çıkardı ve karşı grubu kurşun yağmuruna tuttu. Korkunç olay sonucunda 6 kişi yaralandı. 

Hayati tehlikeleri bulunmuyor

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi yönlendirildi. Yaralı şahıslar ambulanslarla ve özel araçlarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralı şahısların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. 

4 kişi gözaltında

Emniyet mensupları, saldırıyı gerçekleştiren 4 kişiyi kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan şahıslar karakola götürülürken, güvenlik güçleri ise olaya ilişkin çalışma başlattı. 

Yorumlar (0)