Beşlikçi damada düğünde 50 metrelik 5 TL taktılar

Antalya'da arkadaşları tarafından damada günlük hayatında arkadaşlarıyla ortamlarda en fazla 5 TL harcama yaptığı için düğün hediyesi olarak bin tane 5 TL takıldı.

YAŞAM 05.07.2021, 13:15 05.07.2021, 13:21
Beşlikçi damada düğünde 50 metrelik 5 TL taktılar

Antalya Serik'te evlenen Tanrıkulu çiftine arkadaşları ilginç bir sürpriz yaptı. Takı töreninde yaklaşık olarak bin tane 5 TL'lik kağıt banknotu birbirine yapıştıran damadın arkadaşları, yaklaşık 50 metrelik parayı hep beraber damada takıp düğün hediyesi yaptı. Arkadaşları damada 5 TL'den fazla girdiği ortamda cebinden para çıkmamasından dolayı geceye yaptığı sürprizlerle damga vurdular.

"Tüm düğünlerde yalnızca 5 TL takar veya cebine 5 TL sokar"

Başka bir lakabı da 'horoz' olan damadın düğününde horoz salmak istediklerini söyleyen Hasan Bora Demir, "Arkadaşımız bugün evleniyordu. Onun da lakabı beşliktir, gittiği tüm düğünlerde yalnızca 5 TL takar veya cebine 5 TL sokar. Ortama gittiğimizde de hep 5 TL çıkartır. Biz de düşündük ve grup olarak 5 TL'leri birleştirip 50 metre bir uzunluk oluşturduk. Paraları bozdurup, bir bir iğneyle geçirip arkadaşımıza sürpriz yapmak istedik, olay da bu şekilde başaldı. Daha farklı bir şey düşünmüştük aslında horoz salmak gibi ancak rezil olmasını istemedik. Yaklaşık olarak bin tane 5 TL vardı üzerinde, çok abartmayıp böylece bırakalım dedik. Fazla tepki geldi biz de böyle bir tepki beklemiyorduk." şeklinde konuştu.

"Hepsi için geri dönüş olacak"

Damat Halil İbrahim Tanrıkulu'ysa, "Şaşırdım açıkçası, bu kadarını beklemiyordum ancak mutlu oldum beni sevip değer verdikleri için. Bana sürpriz yaptılar değer verdiklerinden. Herkese çok teşekkür ederim. Hepsine yaptıkları geri dönecek." dedi. Gelin Gizem Tanrıkulu ise "İntikam soğuk yenen bir yemek ve şaşırtıcı. Bunun geri dönüşü olacak." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)