Beslediği köpekler tarafından öldürüldü!

Adana'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 60 yaşındaki bir kişi yaşamını yitirdi.

YAŞAM 09.01.2020, 11:05 13.01.2020, 17:58

Adana'da, yağış sonrası portakal bahçesini kontrole giden Hatip Sayılgan (60), 5 sokak köpeğinin saldırması sonucu öldü.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesinin kırsal Yalmanlı Mahallesi'nde yaşandı. İki gün devam eden yağmur sonrası bugün öğleden sonra portakal bahçesini kontrole giden Hatip Sayılgan, akşam olmasına rağmen dönmeyince yakınları telaşlandı.

Köpekler yine saldırınca yeğen Baysal ateş etti

Sayılgan, ısrarlı aramalara rağmen telefonunu açmayınca, yakınları kontrol etmek için bahçeye gitti. Köpek havlamalarını duyup, sesin geldiği yöne doğru giden Sayılgan'ın yeğeni Baysal, 3 köpeğin dayısının üzerinde olduğunu iki köpeğin ise başında beklediğini fark etti. Köpekler, Baysal'a da saldırınca Baysal, av tüfeğiyle köpeklere ateş etti ve birini öldürdü.

Köpekleri hamile olukları dönemde beslemiş

Ardından dayısının köpeklerin saldırısına uğradığını gören Baysal, durumu polise ve 112 Acil'e bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Sayılgan'ın yaşamını yitirdiğini belirlendi.

Sayılgan'ın, kendisini parçalayan köpekleri hamile olukları dönemde beslediği ve yavrularına baktığı ortaya çıktı. Polisin olay yerinde yaptığı inceleme sonrası Sayılgan'ın cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yorumlar (0)