Beşiktaş’ta feci kaza: Taksici, kendi aracının altına savruldu 

Lüks aracıyla Beşiktaş Barbaros Bulvarı’nda yol alan bir sürücü, bir taksiye feci şekilde çarptı. Savrulan taksinin şoförü, camdan yola fırladı ve kendi taksisinin altında kaldı. Şoför, ağır yaralı halde hastaneye kaldırıldı. Polis yolda geniş güvenlik önlemleri alırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

YAŞAM 13.01.2022, 10:59 14.01.2022, 09:36
Beşiktaş’ta feci kaza: Taksici, kendi aracının altına savruldu 

Bugün 00.00 sularında Beşiktaş Balmumcu Mahallesi Barbaros Bulvarı’nda yaşanan feci kazada iddiaya göre yabancı uyruklu Rafail Aliyev’in kullandığı Azerbaycan kodlu 99 MB 88 plakalı lüks otomobil, Zincirlikuyu’dan Beşiktaş’a doğru yol alıyordu. O sırada lüks otomobil henüz bilinmeyen bir sebeple Oktay Aray’ın kullandığı 34 TAB 06 plakalı ticari taksiye çarptı. 



Şoför, çarpmanın etkisiyle camdan fırladı 

Taksi çarpmanın etkisiyle savrularak önce bariyerlere sonra da park halinde bulunan 34 LJA 221 plakalı bir midibüse çarptı. Lüks aracın çarpmasının etkisiyle savrulan taksinin şoförü Oktay Aray, camdan fırladı ve taksinin altında kaldı.  



Şoförü çıkarmak için büyük çaba sarf edildi 

Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yol üzerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. İtfaiye ekipleri, şoför Oktay Aray’ı taksinin altından çıkarmak için büyük çaba sarf etti. Sonunda çıkarılan Aray’a ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Seyrantepe Şişli Etfal Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen şoförün durumunun ağır olduğu bildirildi. 



Yabancı uyruklu sürücü gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar (0)