Beşiktaş'ın oyuncakları yerine ulaştı

Beşiktaş'ın, Vodafone Park'ta, Antalyaspor ile karşılaştığı Süper Lig müsabakasında taraftarların tribünlerden attığı çok sayıda oyuncak, Hatay'a bağlı İskenderun ilçesindeki çocuklara verildi.

YAŞAM 03.03.2023, 01:12
Beşiktaş'ın oyuncakları yerine ulaştı

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sebebiyle başlattığı 'Bu oyuncak sana arkadaşım' adlı kampanya çerçevesinde toplanan oyuncak ve yardım malzemelerinin bulunduğu tır, Hatay'a bağlı İskenderun ilçesine ulaştı.

Yardım tırını İskenderun Beşiktaşlılar Derneği yetkilileri karşılandı. Beşiktaş taraftarları, tırdaki malzemeleri indirdi.



"Emeği geçen herkese teşekkürler"

Başkan Sedat Uysal, basın mensuplarına, geçtiğimiz hafta siyah-beyazlıların erteleme karşılaşmasında, Antalyaspor ile kozlarını paylaştığı maçın dördüncü dakikası 17'nci saniyesinde duygulandıklarını hatırlattı.

Müsabakada bütün tribünlerden oyuncakların yeşil sahaya atıldığını söyleyen Uysal, "Çok duygulandık, hıçkırıklara boğulduk. Dernek olarak bunları konteyner kentlerde, çadır kentlerde dağıtacağız. Emeği geçen herkese teşekkürler." şeklinde konuştu. 

Uysal, tırda yalnızca oyuncağın değil, süt, mama, çarşaf, yorgan, battaniye ve bebek bezi gibi malzemelerin de olduğunu kaydetti.



Oyuncaklar dağıtıldı

Yardım tırındaki malzemeler, Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki çocuklara verildi. "En büyük Beşiktaş." diyen çocuklar, büyük sevinç yaşadı.

Siyah-beyazlı taraftarların gönderdiği oyuncakları alan çocuklar, teşekkür etti.

Yorumlar (0)