Benzinlik istasyonunda bıçaklı saldırı: 1'i polis 2 yaralı

Ankara’daki bir benzinlik istasyonunda alışveriş yapan V.B., başka bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde polis, saldırganı etkisiz hale getirmeye çalıştığı esnada bıçakla yaralandı. 

YAŞAM 15.10.2021, 13:45 16.10.2021, 11:06
Benzinlik istasyonunda bıçaklı saldırı: 1'i polis 2 yaralı

Olay, akşam saatleri civarında Sincan-Ayaş istikametindeki bir benzinlik istasyonunda yaşandı.

Alışveriş yaparken bıçaklı saldırıya uğradı

İddiaya göre V.B, benzinlik istasyonunda bulunan bir markette alışveriş yaptığı sırada arkasından gelen S.H.B. adlı kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırının ardından markette görev alan kasiyer ve V.B. hızla marketten uzaklaşırken, bıçağını yere düşüren saldırgan bıçağı alarak peşlerinden koştu. O anlar ise benzinliğin kameralara saniye saniye yansıdı. Olayı fark eden vatandaşların ihbarıyla polis ekipleri olay yerine sevk edildi. 

Saldırgan, bir polisi elinden yaraladı 

Saldırgan, bıçağı alıp bulunduğu yerden hızla uzaklaşarak pompacılara da saldırmaya başladı. O sırada saldırgan S.H.B., kendisine müdahale etmek isteyen polis memurunu elinden yaraladı. Saldırganı etkisiz hale getiren polis ekipleri, saldırganı gözaltına aldı. Bıçakla yaralanan V.B. ile polis memuru, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra hastaneye kaldırıldı. 

Polis ekipleri, olaya ilişkin soruşturma başlattı. 

Yorumlar (0)