Belediye Başkanı, selde mahsur kalan 100 yaşındaki kadını böyle kurtardı 

Giresun’da belediye başkanının yakın ekibi tarafından geçtiğimiz günlerde darp edilen Ülfet Dikici’nin görüntüler, tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu. Ülkenin bir diğer yanındaki Sakarya’da ise 100 yaşındaki kadın, Akyazı Belediye Başkanı tarafından sel sularından kurtarıldı. O anlar, izleyenleri duygulandırdı. 

YAŞAM 11.07.2021, 17:50 12.07.2021, 09:27
Belediye Başkanı, selde mahsur kalan 100 yaşındaki kadını böyle kurtardı 

Geçtiğimiz günlerde Giresun’dan gelen bir görüntü, tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu. Giresun Eynesil’de Ülfet Dikici isimli yaşlı kadın, gelini, oğlu ve torunları ile birlikte belediyeye ait olan bir parka gitmiş ve burada CHP’li belediye başkanı Ahmet Latif Karadeniz’in yanındaki kişiler tarafından dövüldüğü iddiası ile korkunç görüntüler yayınlanmıştı. Başkan Karadeniz ise yakın arkadaşlarının hiçbir kadına el kaldırmadığını, çıkan arbedede kadının düştüğünü ve yaralandığını belirten bir açıklama yapmıştı. 



Belediye Başkanı, sel mağdurunu kucağında taşıdı 



Giresun’dan gelen görüntülere karşı Sakarya Akyazı’dan gelen görüntü, ülkeyi bu kez duygulandırdı. Akyazı Belediye Başkanı AK Partili Bilal Soykan, 4 gün önce şehirde yaşanan ve büyük ölçekli zararlar veren sel felaketi sırasında AFAD ekipleri ile vatandaşlara yardımcı olmak için bölgedeydi. Dokurcun Beyciler Mahallesi’nde 100 yaşındaki Ayşe Kılıç isimli bir kadının selde mahsur kaldığı bilgisinin gelmesi üzerine Soykan ve ekibi yardım için yola çıktı. Soykan’ın Ayşe Kılıç’ı kucağına alarak sel bölgesinden uzaklaştırması büyük takdir topladı. 

Yorumlar (0)