Birçok il beyaz örtüyle kaplandı: İşte yurttan kar manzaraları...

Ocak ayının sonuyla beraber uzun zamandır beklenen kar yağışı birçok ilde görülmeye başlandı. Ülkenin doğusu başta olmak üzere birçok ilden kar yağışı sonrası görüntüler geldi.

YAŞAM 29.01.2023, 12:13 29.01.2023, 14:18
Birçok il beyaz örtüyle kaplandı: İşte yurttan kar manzaraları...

Uzun zamandır beklenen kar yağışı iyiden iyiye birçok ilde görülmeye başlandı. Meteorolojiden çok sayıda il için kar yağışı uyarısı yapılırken özellikle ülkenin doğu kesimi ise beyaz örtüyle kaplandı. Ulaşımda aksamalar meydana geldi.

Kırklareli'nde karla kaplanan Istaranca ormanları görüntülendi

Trakya'nın Karadeniz kıyılarında yer alan çam ve meşe ağaçlarından oluşan Istranca ormanı kar yağışı sonrası beyaza büründü.

Bitlis, Van ve Hakkari'de 1028 yerleşim birimine ulaşım sağlanamıyor

Olumsuz hava koşulları sebebiyle Van, Bitlis ve Hakkari'de 1028 yerleşim birimiyle ulaşım kesildi.

Karla mücadele ekiplerince cadde ve kaldırımlarda biriken karın temizlenmesi ve yolların temizlenmesi amacıyla çalışma başlatıldı.

Malatya'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Malatya'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. Arapgir ilçe merkezinde ağaçlardaki karlardan dolayı dallar kırıldı. İlçede kısa süreli elektrik kesintisi de meydana geldi.

Bolu Dağı'nda kar yağışı sürüyor

D100 kara yolu ve Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde kar yağışı sürüyor. Güzergahın kimi kesimlerinde sisten dolayı görüş mesafesi yer yer 40 metreye dek düştü.

Sivas beyaz örtüyle kaplandı

Sivas da yeni güne kar yağışıyla başladı. İlde 105 köy yolu ulaşıma kapanırken tarihi kent meydanı ve Hobbit Evleri karlar içerisinde görüntülendi.

Yorumlar (0)