Bebeğini diri diri gömen anne ve anneanne tutuklandı

Adıyaman’da birkaç günlük bebeği diri diri mezara gömen ve daha sonra çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakılan anne ve anneanne tekrar hakim karşısına çıkarıldı. Mahkemeye çıkarılan her iki şahıs bu kez tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAŞAM 26.09.2021, 20:25 27.09.2021, 10:02
Bebeğini diri diri gömen anne ve anneanne tutuklandı

Habere göre, geçtiğimiz gün Adıyaman Eski Belediye Mezarlığı’nda tüyler ürperten bir olay yaşandı. Bir bebek, 17 yaşındaki genç anne Gülçin E. ve anneanne Ülkü E. tarafından bilinmeyen bir nedenle diri diri toprağa gömüldü. Minik bebek lise öğrencileri tarafından tamamen tesadüf bir şekilde toprak altından çıkarılıp, mucizevi bir şekilde hastaneye ulaştırılmıştı.

Bu kez tutuklandılar

Hemşirelerin Fatma adını verdiği talihsiz bebek Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Bu korkunç olayı gerçekleştiren bebeğin anne ve Asayiş Şube Müdürlüğü’nün çabaları sonucunda yakalanarak gözaltına alınmıştı. Bugün ise Emniyette ifadeleri alınan Gülçin E. ile Ülkü E., Adıyaman Adliyesi’ne sevk edilerek burada mahkemeye çıkarıldılar. Cani anne ve anneannenin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. 

Mahkeme tarafından serbest bırakılan anne ve anneanne tekrar hakim karşısına çıkarıldı. Mahkemeye çıkarılan her iki şahıs bu kez tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 









Yorumlar (1)
Buket 2 yıl önce
Lanet olsun sizin gibi vicdansızlara